פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת חמישה חודשים- בתעוררות כל שעתיים וחצי בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

התינוקצ שלי בת כמעט חמישה חודשים, יונקת אך בארוחה הארוחנה של הלילה אוכלת בקבוק מטרנה. היא הולכת לישון לאחר טקס מסודר ומובנה של מקלחת, אוכל ושינה בשנה 20:00 לכל המאוחר. היא נרדמת לבד ובקלות במשך כל היום וגם בלילה. היא ישנה משעה שמונה בלילה עד אחת וחצי בערך ואז פשוט קמה ובוכה אני מנסה לתת לב מוצץ או מים אך היא נרגעת למספר דקות מועטות ושוב בוכה ואז אני נותנת לה אוכל .ישנם לילות שהיא קמה שוב בארבע אך ישנם לילות שהיא קמה שוב שתיים וחצי שלוש וכך במשך כל הלילה.
אני מנסה לדחות את עניין האוכל לתת לה פתרונות אחרים אך ללא הועיל.האם יש לך עצה בשבילי לגרום לה לישון לילה שלם או לפחות עד חמש בבוקר לכל המוקדם?
תודה
אמא שלא ישנה כבר חמישה חודשים
לגבי האוכל במהלך הלילה, את יכולה להפחית את כמות ההאכלות בלילה אך חשוב לעשות זאת באופן הדרגתי וברור. החליטי באילו שעות את נותנת לה לאכול וכאשר מתעוררת בשעות אלו תני לה מייד לאכול. בכל כמה ימים רווחי את הארוחות בעוד שעה. בכל התעוררות אחרת החזירי אותה לישון בדיוק כפי שאת עושה בתחילת הלילה. הרגיעי במיטה תוך שילוב מגע ואם זה לא עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. אני לא ממליצה לתת מים כתחליף לאוכל שכן זה עלול ליצור תלות במים.
בהצלחה,
שרון
מאת: אורח/ת
1. בת חמישה חודשים- בתעוררות כל שעתיים וחצי בלילה
27/02/2010 19:23
שלום גנית,התינוקצ שלי בת כמעט חמישה חודשים, יונקת אך בארוחה הארוחנה של הלילה אוכלת בקבוק מטרנה. היא הולכת לישון לאחר טקס מסודר ומובנה של מקלחת, אוכל ושינה בשנה 20:00 לכל המאוחר. היא נרדמת לבד ובקלות במשך כל היום וגם בלילה. היא ישנה משעה שמונה בלילה עד אחת וחצי בערך ואז פשוט קמה ובוכה אני מנסה לתת לב מוצץ או מים אך היא נרגעת למספר דקות מועטות ושוב בוכה ואז אני נותנת לה אוכל .ישנם לילות שהיא קמה שוב בארבע אך ישנם לילות שהיא קמה שוב שתיים וחצי שלוש וכך במשך כל הלילה.
אני מנסה לדחות את עניין האוכל לתת לה פתרונות אחרים אך ללא הועיל.האם יש לך עצה בשבילי לגרום לה לישון לילה שלם או לפחות עד חמש בבוקר לכל המוקדם?
תודה
אמא שלא ישנה כבר חמישה חודשים
2. בת חמישה חודשים
28/02/2010 10:22
הי,לגבי האוכל במהלך הלילה, את יכולה להפחית את כמות ההאכלות בלילה אך חשוב לעשות זאת באופן הדרגתי וברור. החליטי באילו שעות את נותנת לה לאכול וכאשר מתעוררת בשעות אלו תני לה מייד לאכול. בכל כמה ימים רווחי את הארוחות בעוד שעה. בכל התעוררות אחרת החזירי אותה לישון בדיוק כפי שאת עושה בתחילת הלילה. הרגיעי במיטה תוך שילוב מגע ואם זה לא עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. אני לא ממליצה לתת מים כתחליף לאוכל שכן זה עלול ליצור תלות במים.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz