פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0האכלה בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

העניין הוא שכשהיא קמה היא באמת יונקת ארוחה מלאה ולא סתם מנמנמת על הציצי. מה גם שכשהיא מסיימת היא חוזרת למיטה כשהיא ערה ונרדמת באופן עצמאי אז לא נראה לי שהיא צריכה את הארוחה כי זה מתחבר לה לשינה.
האם זה סביר שבגיל הזה היא עדיין צריכה ארוחות בלילה?
זה נכון שרוב התינוקות בגיל הזה אינן זקוקים לאוכל ומסוגלים לישון לילה שלם, יחד עם זאת, ישנם תינוקות שזקוקים לארוחה גם עד גיל שנה. לכן, זה סביר.
כאשר האוכל אינו מחובר לשינה והיא אוכלת, מסיימת ערה וחוזרת לישון עצמאית אז אפשר להניח שהיא מתעוררת כי היא רעבה.
מה שכן, הייתי בוחנת את היקיצה השנייה כיון שאם היא מצליחה לא לאכול עד 2 אז למה היא זקוקה לארוחה נוספת אחרי 3 שעות.. (כאמור, ייתכן וכן אבל כדאי לוודא זאת).
1. האכלה בלילה
03/02/2014 17:07
שלום, יש לי בת בת 7 חודשים. היא ישנה טוב במהלך היום ויודעת להרדם באופן עצמאי עם מוצץ. היא יודעת לקחת מוצץ לבד. הבנתי שבגיל הזה היא כבר אמורה לישון לילה שלם רצוף, בלי אוכל. הקטנה שלי הולכת לישון בשבע ומתעוררת פעמיים בשתיים ובחמש בבוקר. העניין הוא שכשהיא קמה היא באמת יונקת ארוחה מלאה ולא סתם מנמנמת על הציצי. מה גם שכשהיא מסיימת היא חוזרת למיטה כשהיא ערה ונרדמת באופן עצמאי אז לא נראה לי שהיא צריכה את הארוחה כי זה מתחבר לה לשינה.
האם זה סביר שבגיל הזה היא עדיין צריכה ארוחות בלילה?
מאת: אורח/ת
2. האכלה בלילה
04/02/2014 11:53
היי,זה נכון שרוב התינוקות בגיל הזה אינן זקוקים לאוכל ומסוגלים לישון לילה שלם, יחד עם זאת, ישנם תינוקות שזקוקים לארוחה גם עד גיל שנה. לכן, זה סביר.
כאשר האוכל אינו מחובר לשינה והיא אוכלת, מסיימת ערה וחוזרת לישון עצמאית אז אפשר להניח שהיא מתעוררת כי היא רעבה.
מה שכן, הייתי בוחנת את היקיצה השנייה כיון שאם היא מצליחה לא לאכול עד 2 אז למה היא זקוקה לארוחה נוספת אחרי 3 שעות.. (כאמור, ייתכן וכן אבל כדאי לוודא זאת).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום