פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הירדמות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת שנה וארבעה חודשים נעזרת בי בהרדמה ליפעמים, עד היום טקס שינה כלל אמבטיה בקבוק והרדמה שלעיתים לקחה זמן רב אבל לא היתה סוערת
לאחרונה בשלב הבקבוק צורחת לרוב מסרבת לקחת אותו ניראה מקשרת בינו לבין העובדה שהולכים לישון בוכה בכי קורע לב שרוצה לצאת מהחדר ולשחק כאשר בעלי מרדים אותה הוא לא נישבר ולא מוציא אותה אני פשוט לא מסוגלת לתת לה ליבכות כךולרוב באמת מוציאה אותה אני ידעת שהיא עייפה אבל הרצון שלה לא לסיים את היום גורם לבכי וצרחות מיצידה
כואב לי שזו החויה שלה כל ערב וממש בא לי ליבכות ביחד איתה כשהיא בוכה כך
אני לעיתים כבר חושבת שאולי היא באמת לא עייפה ואני מכריחה אותה וזה ממש מציק לי אני חוששת מא זה יהפוך לאיזה שהו מאבק בלי כל קשר לעייפות שלה וזה מה שיגרןם להיתנהגות הנל להישתרש
היא קמה בסביבות 6 בפעטון עד ארבע לרוב מדלגת על שנת בוקר וישנה צהריים עשעתיים עד היום התחלנו מיקלחת בסביבות שש שש וחצי ועכשיו אני מתחילה בסביבות שבע בערב מה עשות להתעקש למרות הבכי או מליזרום איתה לתת לה לצאת
תודה
אני ממש מבינה את הקושי שלך, זה לא קל ולא נעים לשמוע את בתך בוכה, יחד עם זאת, בתך לומדת שאם היא בוכה הרבה וחזק בסופו של דבר היא יוצאת מהחדר ולכן זה דווקא הדבר שמגביר את הבכי כי מבחינתה "שווה" לה לבכות.
אתם נמצאים כרגע ברגרסיה בגלל העובדה שהיא נעזרת בכם בהירדמות ולכן כדאי להתחיל ללמד אותה להירדם באופן עצמאי אך לעשות את זה בהדרגה ותוך מתן מענה תמידי לבכי. והכי חשוב- על מנת שזה יצליח ולא יבלבל אותה אתם חייבים להיות עקביים ולא להישבר, כאמור, הוויתור באמצע הוא זה שמבלבל אותה יותר ומוביל ליותר בכי.
מה שמומלץ לעשות זה להמתין עד שאתם מזהים סמני עייפות ואז להכניס לחדר - כך את גם יכולה להיות בטוחה שהיא עייפה, מרגע בו הכנסתם לחדר אתם מתחילים בהרדמה ולא מפסיקים כיון שהיא אכן עייפה (אגב, עייפות יתר גורמת להרדמה קשה יותר ולבכי רב יותר ולכן רוב הסיכויים הם שהיא עייפה מדי ולא שהיא לא עייפה..). זכרי שכשאת איתה מחבקת, מלטפת, מרגיעה היא אינה מקבלת מזה חוויה טראומתית (הרגיעי אותה כאילו קיבלה מכה) זו הסיבה שתמיד כדאי לתת מענה לבכי. כשהיא רגועה הניחי במיטה והמשיכי ללטף אותה, אם בוכה הרימי שוב וכך עד שהיא נרדמת בעזרת המגע שלך. אחרי3-4 לילות של עקביות ותזמון נכון של שינה (גם טקס שינה חשוב מאוד!) הבכי וההתנגדות יפחתו עד שיפסקו ואז כדאי מאוד כאמור להמשיך וללמד אותה להירדם ללא מגע ולבסוף גם ללא נוכחות.
בהצלחה
ראשית תודה על התשובה
עד היום זה היה הטקס שינה אמבטיה ובקבוק
או שזה לא?
אשמח לרעיונות
לגבי סיפור ליפני שינה קצת בעייתי מישתלטת על הספר מעביר עמוד וכו
שוב תודה
הייתי ממליצה לכם מאוד להוסיף "תוכן" ואם הסיפור לא עובד אז משהו מרגיע אחר למשל: שיר כשהיא על הידיים, ריקוד קצר עם מוזיקה נעימה, עיסוי (עם או בלי בגדים לפני או אחרי האוכל). ובמקביל לשים לב שהיא לא נרדמת בזמן האוכל.
לפני שאת מניחה במיטה אפשר לומר במשפט קצר של "לילה טוב": לבובה, לצעצועים, למכוניות, לאימא, לאבא ולך.. (מבלי לצאת מהחדר כמובן)
1. הירדמות
01/03/2014 19:33
שלום ביתי בת שנה וארבעה חודשים נעזרת בי בהרדמה ליפעמים, עד היום טקס שינה כלל אמבטיה בקבוק והרדמה שלעיתים לקחה זמן רב אבל לא היתה סוערת
לאחרונה בשלב הבקבוק צורחת לרוב מסרבת לקחת אותו ניראה מקשרת בינו לבין העובדה שהולכים לישון בוכה בכי קורע לב שרוצה לצאת מהחדר ולשחק כאשר בעלי מרדים אותה הוא לא נישבר ולא מוציא אותה אני פשוט לא מסוגלת לתת לה ליבכות כךולרוב באמת מוציאה אותה אני ידעת שהיא עייפה אבל הרצון שלה לא לסיים את היום גורם לבכי וצרחות מיצידה
כואב לי שזו החויה שלה כל ערב וממש בא לי ליבכות ביחד איתה כשהיא בוכה כך
אני לעיתים כבר חושבת שאולי היא באמת לא עייפה ואני מכריחה אותה וזה ממש מציק לי אני חוששת מא זה יהפוך לאיזה שהו מאבק בלי כל קשר לעייפות שלה וזה מה שיגרןם להיתנהגות הנל להישתרש
היא קמה בסביבות 6 בפעטון עד ארבע לרוב מדלגת על שנת בוקר וישנה צהריים עשעתיים עד היום התחלנו מיקלחת בסביבות שש שש וחצי ועכשיו אני מתחילה בסביבות שבע בערב מה עשות להתעקש למרות הבכי או מליזרום איתה לתת לה לצאת
תודה
מאת: אורח/ת
2. הירדמות
02/03/2014 9:13
היי,אני ממש מבינה את הקושי שלך, זה לא קל ולא נעים לשמוע את בתך בוכה, יחד עם זאת, בתך לומדת שאם היא בוכה הרבה וחזק בסופו של דבר היא יוצאת מהחדר ולכן זה דווקא הדבר שמגביר את הבכי כי מבחינתה "שווה" לה לבכות.
אתם נמצאים כרגע ברגרסיה בגלל העובדה שהיא נעזרת בכם בהירדמות ולכן כדאי להתחיל ללמד אותה להירדם באופן עצמאי אך לעשות את זה בהדרגה ותוך מתן מענה תמידי לבכי. והכי חשוב- על מנת שזה יצליח ולא יבלבל אותה אתם חייבים להיות עקביים ולא להישבר, כאמור, הוויתור באמצע הוא זה שמבלבל אותה יותר ומוביל ליותר בכי.
מה שמומלץ לעשות זה להמתין עד שאתם מזהים סמני עייפות ואז להכניס לחדר - כך את גם יכולה להיות בטוחה שהיא עייפה, מרגע בו הכנסתם לחדר אתם מתחילים בהרדמה ולא מפסיקים כיון שהיא אכן עייפה (אגב, עייפות יתר גורמת להרדמה קשה יותר ולבכי רב יותר ולכן רוב הסיכויים הם שהיא עייפה מדי ולא שהיא לא עייפה..). זכרי שכשאת איתה מחבקת, מלטפת, מרגיעה היא אינה מקבלת מזה חוויה טראומתית (הרגיעי אותה כאילו קיבלה מכה) זו הסיבה שתמיד כדאי לתת מענה לבכי. כשהיא רגועה הניחי במיטה והמשיכי ללטף אותה, אם בוכה הרימי שוב וכך עד שהיא נרדמת בעזרת המגע שלך. אחרי3-4 לילות של עקביות ותזמון נכון של שינה (גם טקס שינה חשוב מאוד!) הבכי וההתנגדות יפחתו עד שיפסקו ואז כדאי מאוד כאמור להמשיך וללמד אותה להירדם ללא מגע ולבסוף גם ללא נוכחות.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. המשך הירדמות
03/03/2014 8:01
שלום ראשית תודה על התשובה
עד היום זה היה הטקס שינה אמבטיה ובקבוק
או שזה לא?
אשמח לרעיונות
לגבי סיפור ליפני שינה קצת בעייתי מישתלטת על הספר מעביר עמוד וכו
שוב תודה
מאת: אורח/ת
4. המשך הירדמות
03/03/2014 15:09
זה בהחלט טקס שינה, ציינתי את זה כדי שתשמרי על זה :)הייתי ממליצה לכם מאוד להוסיף "תוכן" ואם הסיפור לא עובד אז משהו מרגיע אחר למשל: שיר כשהיא על הידיים, ריקוד קצר עם מוזיקה נעימה, עיסוי (עם או בלי בגדים לפני או אחרי האוכל). ובמקביל לשים לב שהיא לא נרדמת בזמן האוכל.
לפני שאת מניחה במיטה אפשר לומר במשפט קצר של "לילה טוב": לבובה, לצעצועים, למכוניות, לאימא, לאבא ולך.. (מבלי לצאת מהחדר כמובן)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום