הנקה בלילה והרדמות עצמאית

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הנקה בלילה והרדמות עצמאית
13/03/2014 7:58
שלום בתי בת 8 חודשים ועד עכשיו נרדמה רק בהנקה ועל הידיים, כמו כן היא מתעוררת 3 פעמים בלילה בכדי לינוק.
לפני כשבועיים התחלנו בתהליך של הרם הורד כדי ללמדה להרדם במיטתה, והיינו רוצים גם להוריד בכמות ההנקות.
האם בכדי לרווח את ההנקות יש להתעקש על זמנים קבועים גם כאשר היא בוכה ורוצה לינוק?
כאשר אנו משכיבים אותה היא ישר נעמדת, כיצד אפשר ללמדה שעליה לשכב ולהרדם?
מאת: יפעת
2. הנקה בלילה והרדמות עצמאית
13/03/2014 11:48
יפעת,
כל הכבוד להתחלת התהליך. שיהיה בהצלחה.

כדי לרווח יש צורך בפערי שעות קבועים. למשל אם מתחילים בהנקה כל 3 שעות בכל כמה לילות פותחים בעוד שעה (כל 4 שעות וכו..). כשהיא מתעוררת וזה לא זמן האוכל מרגיעים את הבכי ומחזירים לישון ללא אוכל (הרי המטרה היא להוריד ולדחות את הארוחות). במקביל לשים לב שאינה נרדמת בארוחות שעדיין ישנן.
אם היא נעמדת, תשכיבי שוב. אפשר לתת לה מגע וטפיחות בשכיבה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. הנקה והרדמות עצמאית
13/03/2014 17:02
בתי יודעת לעמוד אולם היא אינה יודעת כיצד לרדת, והיא נעמדת ישר כאשר אני משכיבה אותה. האם להמשיך ולהשכיב אותה בכל פעם? הדבר נעשה כבר מעין מלחמה, אני משכיבה והיא נעמדת.
מאת: יפעת
4. הנקה והרדמות עצמאית
13/03/2014 19:41
על מנת ללמד אותה שהיא אמורה לשכב ולישון זה מה שאת צריכה להראות לה. ולכן אם היא נעמדת תשכיבי חזרה. השתדלי שלא לכעוס ולא לייצר מזה מלחמה אלא מתוך הבנה שכשתחזרי על זה במסר אחיד וברור כמה פעמים לבסוף היא תבין.
אם אתם בתחילת התהליך יתכן והיא גם מתרוממת כיון שאינה יודעת איך להירדם במיטה ולכן אם תתני לה טפיחות ומגע עד שהיא נרדמת היא גם לא תתרומם. אחרי שהיא תדע להירדם כך תוכלי ללמד אותה להירדם ללא מגע.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד