בת שנה ותשעה חודשים רוצה להיות לידנו כל כלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שנה ותשעה חודשים רוצה להיות לידנו כל כלילה
13/03/2014 16:49
שלום, ביתי בת שנה ושמונה חודשים. יש טקס שינה מגיל צעיר, החל מגיל שנה וחמישה חודשים אחרי טקס השינה היינו מניחים אותה במיטה אומרים לילה טוב ויוצאים מהחדר והיא הייתה נרדמת לבד, הלילה מתעוררת פעם אחת או פעמיים לדקה שתיים למוצץ\מים וחוזרת מייד לישון. בשבוע וחצי האחרונים אנשחנו מניחים אותה במיטה והיא מבקשת שנישאר לידה אם יוצאים מתחילה לבכות. אנחנו עומדים מחוץ לחדר אומרים והיא נרגעת כל כמה דקות מוודאת שאנחנו שם. אותו הדבר באצמע הלילה. אם אנחנו לא לידה היא בוכה הכי היסטרי (ערים כל לילה שעתיים, שלוש). כשהיא פורצת בבכי אנחנו מחכים שתיים שלוש דקות ואז ניגשים מלטפים ועומדים מחוץ לחדר כשנראה שהיא ישנה חוזרים למיטה שלנו. אחרי חמש דקות חוזר חלילה.... אנחנו גמורים מעייפות והיא גם סובלת ... אתמול אמרה לי קיקה בוכה מיטה ... אני אומרת לה שאמא ואבא בחדר ישנים ושומרים עליה והיא עם דובי וארנב היא מבינה מחבקת את הדובי אבל ברגע שיוצאים בוכה. מה אפשר לעשות?
מאת: אורח/ת
2. בת שנה ותשעה חודשים רוצה להיות לידנו כל כלילה
13/03/2014 20:30
ללא אבחון קשה לי להבין מה קרה בזמן הזה שהוביל לרגרסיה. כתשובה כללית הייתי אומרת לכם לשבת כמה ימים לידה בחדר כדי לתת לה ביטחון שהכול בסדר ואז כשהכול שוב רגוע לצאת מהחדר. יחד עם זאת, אני חושבת שהכי נכון ללכת לייעוץ על מנת שלא יהיה קושי גדול במעבר שוב ליציאה מהחדר.
הכי חשוב להמשיך לגשת אליה ולהרגיע את הבכי שלה בכל פעם.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד