פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת שנה ותשעה חודשים רוצה להיות לידנו כל כלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הכי חשוב להמשיך לגשת אליה ולהרגיע את הבכי שלה בכל פעם.
1. בת שנה ותשעה חודשים רוצה להיות לידנו כל כלילה
13/03/2014 16:49
שלום, ביתי בת שנה ושמונה חודשים. יש טקס שינה מגיל צעיר, החל מגיל שנה וחמישה חודשים אחרי טקס השינה היינו מניחים אותה במיטה אומרים לילה טוב ויוצאים מהחדר והיא הייתה נרדמת לבד, הלילה מתעוררת פעם אחת או פעמיים לדקה שתיים למוצץ\מים וחוזרת מייד לישון. בשבוע וחצי האחרונים אנשחנו מניחים אותה במיטה והיא מבקשת שנישאר לידה אם יוצאים מתחילה לבכות. אנחנו עומדים מחוץ לחדר אומרים והיא נרגעת כל כמה דקות מוודאת שאנחנו שם. אותו הדבר באצמע הלילה. אם אנחנו לא לידה היא בוכה הכי היסטרי (ערים כל לילה שעתיים, שלוש). כשהיא פורצת בבכי אנחנו מחכים שתיים שלוש דקות ואז ניגשים מלטפים ועומדים מחוץ לחדר כשנראה שהיא ישנה חוזרים למיטה שלנו. אחרי חמש דקות חוזר חלילה.... אנחנו גמורים מעייפות והיא גם סובלת ... אתמול אמרה לי קיקה בוכה מיטה ... אני אומרת לה שאמא ואבא בחדר ישנים ושומרים עליה והיא עם דובי וארנב היא מבינה מחבקת את הדובי אבל ברגע שיוצאים בוכה. מה אפשר לעשות? מאת: אורח/ת
2. בת שנה ותשעה חודשים רוצה להיות לידנו כל כלילה
13/03/2014 20:30
ללא אבחון קשה לי להבין מה קרה בזמן הזה שהוביל לרגרסיה. כתשובה כללית הייתי אומרת לכם לשבת כמה ימים לידה בחדר כדי לתת לה ביטחון שהכול בסדר ואז כשהכול שוב רגוע לצאת מהחדר. יחד עם זאת, אני חושבת שהכי נכון ללכת לייעוץ על מנת שלא יהיה קושי גדול במעבר שוב ליציאה מהחדר.הכי חשוב להמשיך לגשת אליה ולהרגיע את הבכי שלה בכל פעם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום