פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » בת שנה וחודשיים זורקת את המוצץ אחרי ההרדמה וצורחת..
בת שנה וחודשיים זורקת את המוצץ אחרי ההרדמה וצורחת..
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת המתוקה שלי בת שנה וחודשיים פיתחה את הטקס הקבוע של הרדמה רגועה-אני יוצאת מהחדר-היא קמה וזורקת את המוצץ-אני נותנת לה לבכות "שתסבול קצת" כדי שלא תהנה מהמשחק-אני נכנסת ומביאה לה את המוצץ בענייניות בלי מילים ובלי קשר עין-היא נרגעת ושוב קמה ממשיכה לצרוח ועושה זאת שוב.
כשזה לא בצרחות זה בצחקוקים ונסיונות חייכניים למשוך את תשומת לבנו מהחדר שלה,ואנחנו מתעלמים. האם אנחנו פועלים נכון?
איך אפשר להכחיד זאת? היא עושה זאת גם בשנת צהריים וגם בערב.
תודה!
אם זה לא יעבוד הדבר הבא זה לא להתייחס כלל למוצץ ולא להחזיר לה אותו (אבל כן לגשת להרגיע את הבכי).
1. בת שנה וחודשיים זורקת את המוצץ אחרי ההרדמה וצורחת..
13/03/2014 19:28
שלום,הבת המתוקה שלי בת שנה וחודשיים פיתחה את הטקס הקבוע של הרדמה רגועה-אני יוצאת מהחדר-היא קמה וזורקת את המוצץ-אני נותנת לה לבכות "שתסבול קצת" כדי שלא תהנה מהמשחק-אני נכנסת ומביאה לה את המוצץ בענייניות בלי מילים ובלי קשר עין-היא נרגעת ושוב קמה ממשיכה לצרוח ועושה זאת שוב.
כשזה לא בצרחות זה בצחקוקים ונסיונות חייכניים למשוך את תשומת לבנו מהחדר שלה,ואנחנו מתעלמים. האם אנחנו פועלים נכון?
איך אפשר להכחיד זאת? היא עושה זאת גם בשנת צהריים וגם בערב.
תודה!
מאת: אורח/ת
2. בת שנה וחודשיים זורקת את המוצץ אחרי ההרדמה וצורחת..
13/03/2014 20:34
תמשיכו לגשת אליה כדי להרגיע את הבכי אבל ההתייחסות למוצץ צריכה להשתנות. לפעמים תנו לה מיד מוצץ, לפעמים תרגיעו אותה מבלי להתייחס למוצץ ורק אח"כ תנו לה אותו וכו.. כך תשברו את הריטואל של זריקה-הרמה.אם זה לא יעבוד הדבר הבא זה לא להתייחס כלל למוצץ ולא להחזיר לה אותו (אבל כן לגשת להרגיע את הבכי).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום