הזדמנות לומר תודה ענקית לעינת על המסירות ערב ערב עבור המון אמהות טרוטות עין

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הזדמנות לומר תודה ענקית לעינת על המסירות ערב ערב עבור המון אמהות טרוטות עין
13/03/2014 21:58
את מדהימה,היכולת שלך לעשות עבודת קודש כזו בחינם,במסירות,כל ערב,כל כך לא מובנת מאליה..את עונה בצורה מכילה ומכבדת, מדייקת ולא מנפנפת אף שאלה שנשאלה עוד 10 פעמים באותו ערב,יצירתית,מקצועית,דואגת ליחסים שבין האם לתינוק גם מעבר לשינה,את סבלנית ובעלת יכולת התמדה נדירה ביכולת שלך לענות ערב ערב לכולנו,
מעריכות מאוד מאוד,ומאחלות לך גם כן לילות ארוכים ופחות זמן על המחשב..
לילה טוב, אמהות הפורום.
מאת: אורח/ת
2. תודה רבה!! הפתעתן וריגשתן אותי!
16/03/2014 9:36
כיף לשמוע פידבק כזה (וגם לא מובן מאליו). השארתן אותי ללא מילים מלבד "תודה רבה" וחיוך גדול :)

חג פורים שמח
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. הזדמנות לומר תודה -תגובה
26/03/2014 20:24
שלום נעזרת בכם הרבה ומסכימה לגמרי ם מה שניכתב
יש כח
מאת: אורח/ת
4. תודה :) (ל"ת)
27/03/2014 11:50
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד