פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת 3 שבועות לא מסכימה לישון במיטה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ראשית- מזל טוב!
זה נכון שהיא קטנה ואם היא זקוקה לעזרה אפשר וצריך לתת לה, חד עם זאת, אני מסכימה איתך שלישון עליך זה גם מסוכן וגם לא שינה טובה עבורך. לכן, בעיקר בלילה כן הייתי מתעקשת איתה על הרדמות במיטה למרות גילה. הניחי במיטה ותני לה מגע קבוע גם אם היא רגועה עד שהיא נרדמת. טפיחות, נדנודים, ליטופים וכו.. אם היא בוכה הרימי לידיים הרגיעי (בגיל הזה לא נורא אם היא גם נרדמת על הידיים) אבל החזירי חזרה למיטה והמשיכי במגע.
במהלך היום, בכל פעם שהיא רגועה ונינוחה וקצת עייפה תתחילי בהרדמה במיטה (גם עם מגע) כדי שתהיה מוכנה להיות במיטה יותר ויותר עד שלבסוף תצליח גם להירדם בה ולא על הידיים.
אפשר להיעזר ב"עיטוף" הרבה פעמים זה מאוד עוזר כיון שזה נותן את התחושה של החיבוק. (אם לא ניסית, זה הדבר הראשון שהייתי מנסה).
בהצלחה
1. תינוקת בת 3 שבועות לא מסכימה לישון במיטה
18/03/2014 21:26
ביתי בת 3 שבועות אני יודעת שהיא עדיין קטנה אבל מקווה שאולי כן יש מה לעשות.... היא לא מוכנה לישון במיטה בעריסה או בעגלה רק בידיים שלנו... לאחר שהיא נרדמת לאחר הנקה או בדרך אחרת ושמים אותה במיטה היא ישר מתעוררת בלילה רק אם היא ישנה עלי או איתי במיטה היא ישנה וישנה ממש טוב בין 6 ל7 שעות!! איך אני יכולה להרגיל אותה למיטה כי גם שהיא לא תתרגל לישון איתי במיטה וגם זה מסוכן!! תודה שירן מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת 3 שבועות לא מסכימה לישון במיטה
19/03/2014 12:58
היי שירן,ראשית- מזל טוב!
זה נכון שהיא קטנה ואם היא זקוקה לעזרה אפשר וצריך לתת לה, חד עם זאת, אני מסכימה איתך שלישון עליך זה גם מסוכן וגם לא שינה טובה עבורך. לכן, בעיקר בלילה כן הייתי מתעקשת איתה על הרדמות במיטה למרות גילה. הניחי במיטה ותני לה מגע קבוע גם אם היא רגועה עד שהיא נרדמת. טפיחות, נדנודים, ליטופים וכו.. אם היא בוכה הרימי לידיים הרגיעי (בגיל הזה לא נורא אם היא גם נרדמת על הידיים) אבל החזירי חזרה למיטה והמשיכי במגע.
במהלך היום, בכל פעם שהיא רגועה ונינוחה וקצת עייפה תתחילי בהרדמה במיטה (גם עם מגע) כדי שתהיה מוכנה להיות במיטה יותר ויותר עד שלבסוף תצליח גם להירדם בה ולא על הידיים.
אפשר להיעזר ב"עיטוף" הרבה פעמים זה מאוד עוזר כיון שזה נותן את התחושה של החיבוק. (אם לא ניסית, זה הדבר הראשון שהייתי מנסה).
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה