בת שנה ו 3 חודשים קמה בלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שנה ו 3 חודשים קמה בלילה
31/03/2014 12:08
שלום
בתי בת השנה ו 3 חודשים קמה המון במהלך הלילה.
אחרי שהייתה רגילה לישון עם ידיים או נדנודים מאז שנכנסה לגן היא למדה לישון במיטה לבד אני לא נוגעת בה אך היא כן מחפשת את הנוכחות שלי בחדר. היא הולכת לישון כאשר אני נמצאת בחדר והיא נרדמת במיטה בלי מגע.
במהלך הלילה היא קמה המון! משתוללת צורחת ובוכה עד שלא מרימים אותה. אני מנסה לא לגשת אליה אבל היא ממש בוכה המון וזה מאוד קשה באמצע הלילה.
אני מאוד אבודה ולא יודעת איך להתחיל ללמד אותה לישון לבד בלי שתבכה הרבה כי זה מאוד קשה לי ולה.
יש לציין שהיא ישנה בגן מעל שעתיים בצהריים.
מאת: אורח/ת
2. בת שנה ו 3 חודשים קמה בלילה
31/03/2014 13:15
היי,

ראשית כל ההרדמות צריכות להיות בדיוק באותו האופן. כמו שאת עושה בתחילת הלילה כך גם במהלך הלילה.
בנוסף, אני מאמינה שעל מנת ליצור חווית שינה נעימה וחיובית ועל מנת להשרות ביטחון לילד יש לתת מענה לבכי. כלומר, להגיע אליה להרגיע אותה במגע ואם זה לא עוזר ויש צורך להרים על הידיים אז אפשר לעשות זאת. אחרי שהיא נרגעת להחזיר למיטה ולהמשיך לשבת לידה (כאמור, הירדמות כמו בתחילת הלילה). כשההתנגדות לשינה במהלך הלילה תיפסק והיא כבר לא תבכה כשתנסי להחזיר לשינה תוכלי להמשיך וללמד אותה להירדם גם ללא נוכחותך בשלב הראשון להתרחק ממנה ובשלב השני לצאת כשהיא ערה.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד