פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת שנה ו 3 חודשים קמה בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת השנה ו 3 חודשים קמה המון במהלך הלילה.
אחרי שהייתה רגילה לישון עם ידיים או נדנודים מאז שנכנסה לגן היא למדה לישון במיטה לבד אני לא נוגעת בה אך היא כן מחפשת את הנוכחות שלי בחדר. היא הולכת לישון כאשר אני נמצאת בחדר והיא נרדמת במיטה בלי מגע.
במהלך הלילה היא קמה המון! משתוללת צורחת ובוכה עד שלא מרימים אותה. אני מנסה לא לגשת אליה אבל היא ממש בוכה המון וזה מאוד קשה באמצע הלילה.
אני מאוד אבודה ולא יודעת איך להתחיל ללמד אותה לישון לבד בלי שתבכה הרבה כי זה מאוד קשה לי ולה.
יש לציין שהיא ישנה בגן מעל שעתיים בצהריים.
ראשית כל ההרדמות צריכות להיות בדיוק באותו האופן. כמו שאת עושה בתחילת הלילה כך גם במהלך הלילה.
בנוסף, אני מאמינה שעל מנת ליצור חווית שינה נעימה וחיובית ועל מנת להשרות ביטחון לילד יש לתת מענה לבכי. כלומר, להגיע אליה להרגיע אותה במגע ואם זה לא עוזר ויש צורך להרים על הידיים אז אפשר לעשות זאת. אחרי שהיא נרגעת להחזיר למיטה ולהמשיך לשבת לידה (כאמור, הירדמות כמו בתחילת הלילה). כשההתנגדות לשינה במהלך הלילה תיפסק והיא כבר לא תבכה כשתנסי להחזיר לשינה תוכלי להמשיך וללמד אותה להירדם גם ללא נוכחותך בשלב הראשון להתרחק ממנה ובשלב השני לצאת כשהיא ערה.
בהצלחה
1. בת שנה ו 3 חודשים קמה בלילה
31/03/2014 12:08
שלוםבתי בת השנה ו 3 חודשים קמה המון במהלך הלילה.
אחרי שהייתה רגילה לישון עם ידיים או נדנודים מאז שנכנסה לגן היא למדה לישון במיטה לבד אני לא נוגעת בה אך היא כן מחפשת את הנוכחות שלי בחדר. היא הולכת לישון כאשר אני נמצאת בחדר והיא נרדמת במיטה בלי מגע.
במהלך הלילה היא קמה המון! משתוללת צורחת ובוכה עד שלא מרימים אותה. אני מנסה לא לגשת אליה אבל היא ממש בוכה המון וזה מאוד קשה באמצע הלילה.
אני מאוד אבודה ולא יודעת איך להתחיל ללמד אותה לישון לבד בלי שתבכה הרבה כי זה מאוד קשה לי ולה.
יש לציין שהיא ישנה בגן מעל שעתיים בצהריים.
מאת: אורח/ת
2. בת שנה ו 3 חודשים קמה בלילה
31/03/2014 13:15
היי,ראשית כל ההרדמות צריכות להיות בדיוק באותו האופן. כמו שאת עושה בתחילת הלילה כך גם במהלך הלילה.
בנוסף, אני מאמינה שעל מנת ליצור חווית שינה נעימה וחיובית ועל מנת להשרות ביטחון לילד יש לתת מענה לבכי. כלומר, להגיע אליה להרגיע אותה במגע ואם זה לא עוזר ויש צורך להרים על הידיים אז אפשר לעשות זאת. אחרי שהיא נרגעת להחזיר למיטה ולהמשיך לשבת לידה (כאמור, הירדמות כמו בתחילת הלילה). כשההתנגדות לשינה במהלך הלילה תיפסק והיא כבר לא תבכה כשתנסי להחזיר לשינה תוכלי להמשיך וללמד אותה להירדם גם ללא נוכחותך בשלב הראשון להתרחק ממנה ובשלב השני לצאת כשהיא ערה.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה