למד לעמוד ולא ישן

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. למד לעמוד ולא ישן
04/04/2014 5:40
שלום, בני בן 10 חודשים, היה רגיל להרדם רק בהנקה, כבר תקופה הצלחנו להרדים אותו במיטה. במהלך הלילה היה מתעורר וחוזר לישון בהנקה, ושבוע שלם אבא נגש אליו והצלחנו להחזיר אותו לישוןן ללא הנקה, וכך התחיל לישון לילה שלם. הילד למד לעמוד וכית בהשכבה גם שעייף עומד ההרדמה יכולה לקחת גם שעתיים. מתעורר שוב הרבה פעמים בלילה , רוצה לחזור לישון בהנקה או שלא מצליח לחזור לישון כלל כי נעמד ובוכה.איני רוצה להעזר בעגלה , ידיים או להעביר אותו למיטה שלנו כדי לא לייצר תלות אבל מה אפשר לעשות?
מאת: אורח/ת
2. למד לעמוד ולא ישן
06/04/2014 10:40
ראשית, כל הכבוד על ההתמדה והנחישות שלכם! זה לא מובן מאליו להצליח כך לגמול מאוכל.
במקביל לגמילה מאוכל צריך ללמד את בנך להירדם עצמאית על מנת שלא יחזרו יקיצות ללילה.
אם הוא יודע להירדם בכוחות עצמו- כל עוד הוא נעמד אבל אינו בוכה אל תיגשו אליו ותנו לו את ההזדמנות לחזור לבד לשינה. במידה והוא בוכה גשו אליו, השכיבו והרגיעו את הבכי, כשהוא רגוע צאו מהחדר (כשהוא ער). אם ההרגעה במיטה אינה עוזרת אפשר להרים על הדיים אבל לצורך הרגעת בכי ולא הרדמה (כלומר, אחרי שנרגע מניחים במיטה ואם הוא רגוע יוצאים מהחדר).
אם אינו יודע להירדם לבד מומלץ להתחיל וללמד אותו (אפשר וכדאי לעשות את זה בהדרגה).

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד