פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0נעזרת שוב בכם ותודה מראש
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת שנה וארבע חודשים לא מיתעוררת כלל בלילה אלא אם כן משהו כואהב היא בפעוטון עד 16:00 לא ישנה שנת בוקר שם אלא רק צהריים13:00 עד 15:00 לערך
מתחילים טקס שינה בשעה 19:00 לערך
עד עכשיו הינו פעילים מאוד לצערי בהרדמה שלה
היתה שוכבת במיטה שלנו מיתגלגלת ובסוף נירדמת (כמובן עם מאבקים והרדמות ארוכות ומייאשות)והינו מעברים למיטה וליפעמים עוד ליפני בשלב הנימנום הינו כבר מעבירים והיא היתה נירדמת במיטה (כמובן היו הרדמות קלות יותר וקלות פחות)
כרגע כבר כ 4 ימים היא מסיימת בקבוק במיטה שלנו ומבקשת לעבור למיטה שלה ואם לא אני מציעה והיא לרוב מסכימה בפעמים שולא בוכה אני מרגיעה והיא די מהר (דקה שתיים)נישכבת ומנמנמת אני לעיתים עוזרת בטפיחה או בשיר ערש (אם נעמדת אני מבקשת לשים ראש והיא מיד נישכבת
נירדמת הרבה הרבה יותר מהר !ובלי המאבקים שהיו עד כה.הרדמות יותר נעימות לנו ולה
אני רוצה לנצל את ההזדמנות וללמד אותה להירדם בלי כל עזרה שלנו פשוט אחרעי בקבוק לשים במיטה וזהו (אני מאוד רוצה להעביר אותה לחדרה כרגע ישנה בחדר שלנו בהמלצתך אני מחכה לשלב שתילמד להרדם עצמאית)
איך לעשות זאת? ולקדם אותה לשלב הבא ?ולסיים עם ההתערבות שלנו בהרדמה
תודה מראש על העזרה
דבר ראשון, כדי שבתך תבין שאין אופציה להירדמות במקום אחר, זה חייב להיות מאוד ברור לה ולכן, ההירדמות היא תמיד במיטה שלה! כלומר, אין צורך לשאול אותה או להציע לה כי אז היא מבינה שיש עוד אפשרויות ומה יקרה כשהיא תאמר שהיא רוצה להירדם אצלכם?
כשהיא בוכה, תרגיעי אותה ותניחי במיטה.
אפשר כמה ימים להרדים עם ליטוף עד שההרדמות קלות ופשוטות.
כשזה קורה, תמשיכי לשבת לידה אבל מבלי לתת מגע בכלל (אלא להרגעת בכי), אח"כ תוכלי לשבת רחוק יותר בחדר וכשתראי שהיא כבר לא מחפשת אותך תוכלי לצאת מהחדר.
מעבר חדר- יכול להיות כבר עכשיו או כשתשבו רחוק ממנה (קצת לפני יציאה מהחדר).
בהצלחה
הגענו למצב של בקבוק ולמיטה בלי גיגולים במיטה שלנו ובלי התעסקות למעט מעט שששש (ברוך השם)ובעזרתך:)
מחר (ערב פסח )
אנחנו לא ישנים בבית ואני בהסטריה!אני חוששת שזה מוקדם מידי לשינויים ושתהיה רגרסיה
מה עלי לעשות? והאם חששותי מוצדקות
שוב המון תודה
הכי חשוב, כשחוזרים הביתה חוזרים מיד לשגרה. יש ילדים שמסתגלים מהר לשינויים ולילה אחד לא ישפיע עליהם, ויש כאלה שייקח להם יותר זמן לחזור לעצמם, אך עם עקביות ונחישות תוכלו לעבור את זה.
חג שמח!
1. נעזרת שוב בכם ותודה מראש
07/04/2014 8:26
שלום רבביתי בת שנה וארבע חודשים לא מיתעוררת כלל בלילה אלא אם כן משהו כואהב היא בפעוטון עד 16:00 לא ישנה שנת בוקר שם אלא רק צהריים13:00 עד 15:00 לערך
מתחילים טקס שינה בשעה 19:00 לערך
עד עכשיו הינו פעילים מאוד לצערי בהרדמה שלה
היתה שוכבת במיטה שלנו מיתגלגלת ובסוף נירדמת (כמובן עם מאבקים והרדמות ארוכות ומייאשות)והינו מעברים למיטה וליפעמים עוד ליפני בשלב הנימנום הינו כבר מעבירים והיא היתה נירדמת במיטה (כמובן היו הרדמות קלות יותר וקלות פחות)
כרגע כבר כ 4 ימים היא מסיימת בקבוק במיטה שלנו ומבקשת לעבור למיטה שלה ואם לא אני מציעה והיא לרוב מסכימה בפעמים שולא בוכה אני מרגיעה והיא די מהר (דקה שתיים)נישכבת ומנמנמת אני לעיתים עוזרת בטפיחה או בשיר ערש (אם נעמדת אני מבקשת לשים ראש והיא מיד נישכבת
נירדמת הרבה הרבה יותר מהר !ובלי המאבקים שהיו עד כה.הרדמות יותר נעימות לנו ולה
אני רוצה לנצל את ההזדמנות וללמד אותה להירדם בלי כל עזרה שלנו פשוט אחרעי בקבוק לשים במיטה וזהו (אני מאוד רוצה להעביר אותה לחדרה כרגע ישנה בחדר שלנו בהמלצתך אני מחכה לשלב שתילמד להרדם עצמאית)
איך לעשות זאת? ולקדם אותה לשלב הבא ?ולסיים עם ההתערבות שלנו בהרדמה
תודה מראש על העזרה
מאת: אורח/ת
2. בשמחה
07/04/2014 14:11
כל הכבוד על מה שהצלחתם להשיג, זה לא פשוט!דבר ראשון, כדי שבתך תבין שאין אופציה להירדמות במקום אחר, זה חייב להיות מאוד ברור לה ולכן, ההירדמות היא תמיד במיטה שלה! כלומר, אין צורך לשאול אותה או להציע לה כי אז היא מבינה שיש עוד אפשרויות ומה יקרה כשהיא תאמר שהיא רוצה להירדם אצלכם?
כשהיא בוכה, תרגיעי אותה ותניחי במיטה.
אפשר כמה ימים להרדים עם ליטוף עד שההרדמות קלות ופשוטות.
כשזה קורה, תמשיכי לשבת לידה אבל מבלי לתת מגע בכלל (אלא להרגעת בכי), אח"כ תוכלי לשבת רחוק יותר בחדר וכשתראי שהיא כבר לא מחפשת אותך תוכלי לצאת מהחדר.
מעבר חדר- יכול להיות כבר עכשיו או כשתשבו רחוק ממנה (קצת לפני יציאה מהחדר).
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. שוב עזרתכם תודה מראש
13/04/2014 16:20
הי בהמשך לייעוץ הקודם יש התקדמות הגענו למצב של בקבוק ולמיטה בלי גיגולים במיטה שלנו ובלי התעסקות למעט מעט שששש (ברוך השם)ובעזרתך:)
מחר (ערב פסח )
אנחנו לא ישנים בבית ואני בהסטריה!אני חוששת שזה מוקדם מידי לשינויים ושתהיה רגרסיה
מה עלי לעשות? והאם חששותי מוצדקות
שוב המון תודה
מאת: אורח/ת
4. יציאה משגרה
13/04/2014 22:39
בתחילת הערב הדברים לא יהיו דומים לכל ערב אחר ואין לצפות שזה יהיה כך, אפשר לצאת מהשגרה. במהלך הלילה, מה שאתם יכולים לעשות דומה עשו ומה שלא אז לא.הכי חשוב, כשחוזרים הביתה חוזרים מיד לשגרה. יש ילדים שמסתגלים מהר לשינויים ולילה אחד לא ישפיע עליהם, ויש כאלה שייקח להם יותר זמן לחזור לעצמם, אך עם עקביות ונחישות תוכלו לעבור את זה.
חג שמח!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה