פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מבקשת עזרה תינוקת שמורידה שמיכה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

(בחורף שהלבשנו לה שכבה יותר עבה היה לה חם ולכן שמנו רדיאטור והפעלנו שהטמפרטורה היתה מתחת לעשרים מעלות וקמנו לכסות אותה) עכשיו שמתחיל להיות חם הלבוש פחות חם.
בתחילת הערב כשהיא הולכת לישון משאירים חריץ ובודקים שלא קר/חם לה. (מקפידים להלביש אותה במידה הנכונה כשקר רגליות וגופייה ארוכה, וכשחם יותר ללא רגליות וגופייה ארוכה)
מדוע שהיא הולכת לישון חם לה יותר? הדייסה לא חמה
האם שכפות רגליים חשופות אפשר להתקרר
באיזה טמפ' כבר הגוף לא יתקרר
האם אני יכולה לבדוק אותה לפני שאני הולכת לישון בסביבות 22 ולא להיכנס כל הלילה עד הבוקר אבקש את עזרתכם תודה
בגילאים האלה בדר"כ שמיכה יכולה רק להפריע. זה לא בהכרח שיותר חם לה, יכול להיות שהיא לא שולטת בזה כי היא מתהפכת וזה יורד, יכול להיות שהיא הופכת את זה למשחק ומורידה מעצמה. זה מאוד שכיח ונורמלי. הלבישו אותה גם עכשיו בבגדים ארוכים עם גרביים וכיון שבאמת כבר לא קר אז זה מספיק כדי שלא תתקרר. ואם את חוששת הלבישי אותה בבד עבה יותר מבגד מעבר.
אפשר (ומומלץ) לא להיכנס אליה במהלך הלילה גם לא בזמן שאתם ערים. (פעם אחת לפני שאתם הולכים לישון אפשר לבדוק אותה אם אתם מרגישים צורך בזה).
הלבישי אותה כמו שאת היית מתלבשת אם לא היית מתכסה וכשלך לא קר גם לה לא.
1. מבקשת עזרה תינוקת שמורידה שמיכה
09/04/2014 7:00
שלום ותודה לפורום הנפלא הזה,בתי בת שנה ושלוש מורידה שמיכה. אני ובן זוגי מתעוררים לערך כל שעתיים, בזמן האחרון הילדה מתלוננת ובוכה בשינה בגלל שאנחנו מפריעים לה מתוך שינה (מסדרים את השמיכה)(בחורף שהלבשנו לה שכבה יותר עבה היה לה חם ולכן שמנו רדיאטור והפעלנו שהטמפרטורה היתה מתחת לעשרים מעלות וקמנו לכסות אותה) עכשיו שמתחיל להיות חם הלבוש פחות חם.
בתחילת הערב כשהיא הולכת לישון משאירים חריץ ובודקים שלא קר/חם לה. (מקפידים להלביש אותה במידה הנכונה כשקר רגליות וגופייה ארוכה, וכשחם יותר ללא רגליות וגופייה ארוכה)
מדוע שהיא הולכת לישון חם לה יותר? הדייסה לא חמה
האם שכפות רגליים חשופות אפשר להתקרר
באיזה טמפ' כבר הגוף לא יתקרר
האם אני יכולה לבדוק אותה לפני שאני הולכת לישון בסביבות 22 ולא להיכנס כל הלילה עד הבוקר אבקש את עזרתכם תודה
מאת: אורח/ת
2. מבקשת עזרה תינוקת שמורידה שמיכה
09/04/2014 15:55
היי,בגילאים האלה בדר"כ שמיכה יכולה רק להפריע. זה לא בהכרח שיותר חם לה, יכול להיות שהיא לא שולטת בזה כי היא מתהפכת וזה יורד, יכול להיות שהיא הופכת את זה למשחק ומורידה מעצמה. זה מאוד שכיח ונורמלי. הלבישו אותה גם עכשיו בבגדים ארוכים עם גרביים וכיון שבאמת כבר לא קר אז זה מספיק כדי שלא תתקרר. ואם את חוששת הלבישי אותה בבד עבה יותר מבגד מעבר.
אפשר (ומומלץ) לא להיכנס אליה במהלך הלילה גם לא בזמן שאתם ערים. (פעם אחת לפני שאתם הולכים לישון אפשר לבדוק אותה אם אתם מרגישים צורך בזה).
הלבישי אותה כמו שאת היית מתלבשת אם לא היית מתכסה וכשלך לא קר גם לה לא.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום