מבקשת עזרה תינוקת שמורידה שמיכה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. מבקשת עזרה תינוקת שמורידה שמיכה
09/04/2014 7:00
שלום ותודה לפורום הנפלא הזה,בתי בת שנה ושלוש מורידה שמיכה. אני ובן זוגי מתעוררים לערך כל שעתיים, בזמן האחרון הילדה מתלוננת ובוכה בשינה בגלל שאנחנו מפריעים לה מתוך שינה (מסדרים את השמיכה)

(בחורף שהלבשנו לה שכבה יותר עבה היה לה חם ולכן שמנו רדיאטור והפעלנו שהטמפרטורה היתה מתחת לעשרים מעלות וקמנו לכסות אותה) עכשיו שמתחיל להיות חם הלבוש פחות חם.

בתחילת הערב כשהיא הולכת לישון משאירים חריץ ובודקים שלא קר/חם לה. (מקפידים להלביש אותה במידה הנכונה כשקר רגליות וגופייה ארוכה, וכשחם יותר ללא רגליות וגופייה ארוכה)

מדוע שהיא הולכת לישון חם לה יותר? הדייסה לא חמה
האם שכפות רגליים חשופות אפשר להתקרר
באיזה טמפ' כבר הגוף לא יתקרר
האם אני יכולה לבדוק אותה לפני שאני הולכת לישון בסביבות 22 ולא להיכנס כל הלילה עד הבוקר אבקש את עזרתכם תודה
מאת: אורח/ת
2. מבקשת עזרה תינוקת שמורידה שמיכה
09/04/2014 15:55
היי,

בגילאים האלה בדר"כ שמיכה יכולה רק להפריע. זה לא בהכרח שיותר חם לה, יכול להיות שהיא לא שולטת בזה כי היא מתהפכת וזה יורד, יכול להיות שהיא הופכת את זה למשחק ומורידה מעצמה. זה מאוד שכיח ונורמלי. הלבישו אותה גם עכשיו בבגדים ארוכים עם גרביים וכיון שבאמת כבר לא קר אז זה מספיק כדי שלא תתקרר. ואם את חוששת הלבישי אותה בבד עבה יותר מבגד מעבר.
אפשר (ומומלץ) לא להיכנס אליה במהלך הלילה גם לא בזמן שאתם ערים. (פעם אחת לפני שאתם הולכים לישון אפשר לבדוק אותה אם אתם מרגישים צורך בזה).
הלבישי אותה כמו שאת היית מתלבשת אם לא היית מתכסה וכשלך לא קר גם לה לא.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד