בת שמונה חודשים שינה לא רציפה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שמונה חודשים שינה לא רציפה
13/04/2014 1:03
שלום רב, בתי בת שמונה חודשים , מגיל צעיר בעלת הרגלי שינה טובים . נרדמת רוב הזמן לבד במיטה.
לפני כשלושה שבועות חלתה בוי רוס צינון ומאז יש לנו בעיות בשינה ... בהתחלה זה היה ברור שבגלל המחלה אבל בשבוע האחרון נראה שמרגישה טוב יותר וגם בדיקה גופנית לא העלתה דבר ... מתעוררת בכל לילה בסביבות השעה 12:00 וכשעה שעתיים ישנה במקטעים של כל עשר דקות בכי ... יש לציין שזה לא נראה כמו חלון ערות כי היא בוכה ומתוסכלת , רואים שעייפה ורוצה לישון. לעיתים נרגעת במיטה אבל ברוב הפעמים אנחנו מרימים על הידיים , בכל מקרה נרדמת שוב לבד במיטה ... אין אפשרות שלא להרים כי היא מאד בוכה
מבחינת סדר יום ישנה לרוב בבוקר כשעה וחצי ובצהריים שעתיים , שנת לילה מתחילה בסביבות השעה 20:00
מה יכולה להיות הסיבה להתעוררויות ? האם להשכיב מוקדם יותר ? אני ממש מרגישה שלא קשור לצורת ההרדמות מאחר ונרדמת לגמרי עצמאית וגם בלילה חוזרת לישון עצמאית ... תודה!
מאת: אורח/ת
2. בת שמונה חודשים שינה לא רציפה
13/04/2014 23:13
חלון ערות הוא זמן ארוך בו הילד אינו מצליח להירדם הוא לא בהכרח צריך להיות ערני.
סיבה אחת שיכולה להיות היא באמת עייפות וכדאי להתחיל לשים לב מתי סמני העייפות הראשונים ואם יש צורך אז להקדים את השינה.
הסיבה השנייה, יכול להיות שיש משהו שקורה במהלך ההתעוררויות הללו ש"שווה" לה להמשיך בזה למרות שהיא עייפה ולמרות שהיא נרדמת עצמאית. צריך לבדוק מה אתם עושים בהם- יכול להיות שההרמה על הידיים מהירה מדי (כמות ההרדמה על הידיים אמורה להתהפך ולהיות החלק הזניח ואילו רוב הפעמים ההרגעה מצליחה במיטה). יכול להיות שהיא מתנמנמת כשהיא על הידיים. יכול להיות שהיא מקבלת עזרה גדולה יותר (מוצץ, אוכל וכו..) וכו..
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד