תינוק בן שנה וחצי

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן שנה וחצי
22/04/2014 8:43
שלום,

תינוק בן שנה וחצי, שעד לפני מספר שבועות היה נרדם עצמאית וישן כל הלילה (מדי פעם היה מתעורר, מקבל מוצץ ונרדם בחזרה).
מלפני מספר שבועות, הוא פשוט לא רוצה ללכת לישון, הוא רוצה שאני או בעלי נעמוד לידו עד שנרדם, לפעמים רוצה שנשים עליו יד או נלטף אותו. הוא גם התחיל להתעורר מספר רב של פעמים במהלך הלילה, ובכל פעם קורא לי או לבעלי, אנחנו משכיבים אותו ואיך שיוצאים הוא נעמד וקורא לנו שוב.
לפעמים לוקח לו בין שעה לשעתיים עד שהוא נרדם בחזרה.
לא היו שום שינויים בשבועות האחרונים ולא ברור לנו מה יכול היה לגרום לשינוי.
מיותר לציין שאנחנו מותשים, ולא ברור כיצד אמורים לתפקד אח"כ בעבודה כשלא ישנים כל כך הרבה לילות ברצף..
נשמח להכוונה!
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן שנה וחצי
22/04/2014 11:28
היי,
חסר לי הרבה מידע על מנת לדעת ממה זה נובע אך לרוב כשיש רגרסיה מדובר במשהו שהילד מצפה לקבל כעזרה.
ראשית, כדאי מאוד ללמד אותו לקחת מוצץ בעצמו. הוא כבר גדול ויכול לעשות את מבלי שתגיעו אליו. היקיצות בלילה לצורך הבאתכם לחדר בשביל המוצץ הן תלות אחת שכולה ליצור רגרסיה, ייתכן ויש עוד. (למשל, שהייה לידו עד שיתנמנם קצת, התנמנמויות בזמן אוכל בתחילת הלילה וכו..)
כדי לדעת הכי נכון איך להתחיל בתהליך אני מציעה לעבור אבחון ויעוץ.
מבלי אבחון, אני חושבת שבימים הראשונים כדאי להישאר לשבת בחדר עד שהוא יירדם וכשזה ילך יותר טוב וההרדמות קצרות יותר לחזור ולצאת מהחדר כשהוא ער.
תמיד חזרו ותנו לו מענה לבכי.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד