פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן שנה וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

תינוק בן שנה וחצי, שעד לפני מספר שבועות היה נרדם עצמאית וישן כל הלילה (מדי פעם היה מתעורר, מקבל מוצץ ונרדם בחזרה).
מלפני מספר שבועות, הוא פשוט לא רוצה ללכת לישון, הוא רוצה שאני או בעלי נעמוד לידו עד שנרדם, לפעמים רוצה שנשים עליו יד או נלטף אותו. הוא גם התחיל להתעורר מספר רב של פעמים במהלך הלילה, ובכל פעם קורא לי או לבעלי, אנחנו משכיבים אותו ואיך שיוצאים הוא נעמד וקורא לנו שוב.
לפעמים לוקח לו בין שעה לשעתיים עד שהוא נרדם בחזרה.
לא היו שום שינויים בשבועות האחרונים ולא ברור לנו מה יכול היה לגרום לשינוי.
מיותר לציין שאנחנו מותשים, ולא ברור כיצד אמורים לתפקד אח"כ בעבודה כשלא ישנים כל כך הרבה לילות ברצף..
נשמח להכוונה!
תודה מראש
חסר לי הרבה מידע על מנת לדעת ממה זה נובע אך לרוב כשיש רגרסיה מדובר במשהו שהילד מצפה לקבל כעזרה.
ראשית, כדאי מאוד ללמד אותו לקחת מוצץ בעצמו. הוא כבר גדול ויכול לעשות את מבלי שתגיעו אליו. היקיצות בלילה לצורך הבאתכם לחדר בשביל המוצץ הן תלות אחת שכולה ליצור רגרסיה, ייתכן ויש עוד. (למשל, שהייה לידו עד שיתנמנם קצת, התנמנמויות בזמן אוכל בתחילת הלילה וכו..)
כדי לדעת הכי נכון איך להתחיל בתהליך אני מציעה לעבור אבחון ויעוץ.
מבלי אבחון, אני חושבת שבימים הראשונים כדאי להישאר לשבת בחדר עד שהוא יירדם וכשזה ילך יותר טוב וההרדמות קצרות יותר לחזור ולצאת מהחדר כשהוא ער.
תמיד חזרו ותנו לו מענה לבכי.
1. תינוק בן שנה וחצי
22/04/2014 8:43
שלום,תינוק בן שנה וחצי, שעד לפני מספר שבועות היה נרדם עצמאית וישן כל הלילה (מדי פעם היה מתעורר, מקבל מוצץ ונרדם בחזרה).
מלפני מספר שבועות, הוא פשוט לא רוצה ללכת לישון, הוא רוצה שאני או בעלי נעמוד לידו עד שנרדם, לפעמים רוצה שנשים עליו יד או נלטף אותו. הוא גם התחיל להתעורר מספר רב של פעמים במהלך הלילה, ובכל פעם קורא לי או לבעלי, אנחנו משכיבים אותו ואיך שיוצאים הוא נעמד וקורא לנו שוב.
לפעמים לוקח לו בין שעה לשעתיים עד שהוא נרדם בחזרה.
לא היו שום שינויים בשבועות האחרונים ולא ברור לנו מה יכול היה לגרום לשינוי.
מיותר לציין שאנחנו מותשים, ולא ברור כיצד אמורים לתפקד אח"כ בעבודה כשלא ישנים כל כך הרבה לילות ברצף..
נשמח להכוונה!
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן שנה וחצי
22/04/2014 11:28
היי,חסר לי הרבה מידע על מנת לדעת ממה זה נובע אך לרוב כשיש רגרסיה מדובר במשהו שהילד מצפה לקבל כעזרה.
ראשית, כדאי מאוד ללמד אותו לקחת מוצץ בעצמו. הוא כבר גדול ויכול לעשות את מבלי שתגיעו אליו. היקיצות בלילה לצורך הבאתכם לחדר בשביל המוצץ הן תלות אחת שכולה ליצור רגרסיה, ייתכן ויש עוד. (למשל, שהייה לידו עד שיתנמנם קצת, התנמנמויות בזמן אוכל בתחילת הלילה וכו..)
כדי לדעת הכי נכון איך להתחיל בתהליך אני מציעה לעבור אבחון ויעוץ.
מבלי אבחון, אני חושבת שבימים הראשונים כדאי להישאר לשבת בחדר עד שהוא יירדם וכשזה ילך יותר טוב וההרדמות קצרות יותר לחזור ולצאת מהחדר כשהוא ער.
תמיד חזרו ותנו לו מענה לבכי.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה