פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינוי כל הרגלי השינה בגיל 8 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי ישנה עד כה יפה מאוד נרדמה עצאית גם ביום וגם בלילה,
בלילה ישנה החל מהשעה 18וחצי 19 עד 6 בבוקר וביום 3 פרקי שינה
בשבוע האחרון אני פשוט לא יודעת מה קרה היא לא ישנה לא ביום ולא בלילה , מתעוררת בלילה כל הזמן כי היא מתהפכת לשינה על הבטן גם כך ביום איך שאני שמה אותה היא מתחילה להסתובב ולהתפכך ולישון על הבן אני ניסיתי כבר להרים אולי על הבן חשבתי שכך יהיה יותר טוב אך היא מתעוררת אחרי 40 דקות ובוכה כל הזמן מתלוננת ומקטרת ממש לא שקטנה!
בבוקר מראה סימני עייפות כשעה וחצי אחרי שנת הלילה אני שמה אותה לישון היא ישנה ל40 דקות ואז שוב מראה סימנים אחרי פרק זמן של שעתיים ואז שוב 40 דקות ואז אחרי חצי שעה רוצה שוב לישון כמובן שכל ההשכבות האלו אורכות הרבה זמן עד שהיא נרדמת היא בוכה אני מרימה אותה מלטפת כמובן לא כדי שתרדם תוך כדי זה אלה רק לצורך הרגעה!
בסוף השינה השינה של אחרי הצוהריים מסתיימת ב3 והיא ממש עייפה כבר ב17 אפילו שניסיתי לתת לה לנמנם קצת היא לא מצליחה ואז בטקס השינה ב18 מקלחת 18 וחצי בקבוק היא כבר כנראה בעייפות יתר מה שגורם לה לא לישון טוב ..
תעזרי לי בבקשה מה עליי לעשות? אולי היא רוצה לאחד את פרקי השינה אך מראה שהיא כן עייפה כל הזמן? אני באופן קבוע עוקבת אחריה ורואה מתי היא אכן עייפה וישר משכיבה.
תודה
לפעמים בגיל 8 חדשים מתחילים להוריד את שנת אחה"צ ולכן השינה הזו כבר הופכת להיות מאוד קשה ולא נותנת הרבה שינה. בזמן הזה, עד שהיא מתרגלת לישון ללא שנת אחה"צ היא יותר עייפה ולכן יכול להיות שצריכה כמה מים להירדם מוקדם יותר.
תמשיכי כמובן לעקוב אחר סמני העייפות ולהרדים אותה בחדר חשוך לאחר טקס שינה. על התנומה השלישית (בחמש) כרגע תוותרי (אפשר ללכת איתה לטיול בעגלה ואם תרדם בסדר ואם לא אז לא) ותתחילי את טקס השינה לשנת הלילה מקדם יותר כך שב 18 היא כבר תהיה במיטה.
אם אחרי יום0יומיים זה לא יעזור, תנסי להאריך לה את שנות היום - כנסי אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה להתעורר ותני לה מגע או נדנוד שיעזור לה להמשיך לישון (אם היא תתעורר תוציאי אותה).
בהצלחה
כמו כן שמתי לב שבלילות עם אני אומרת לה משפט כלשהו היא מרגישה שאני נמצאת היא חוזרת לישון כך גם ביום יכול להיות שמדובר בחרדת נטישה?
אם יש לה כבר 3 תנומות ביום אז נכון יותר יהיה להאריך את שנת הצהרים (של 14:30) מאשר לתת תנומה נוספת ב 17
1. שינוי כל הרגלי השינה בגיל 8 חודשים
26/04/2014 13:00
שלום ענת!הבת שלי ישנה עד כה יפה מאוד נרדמה עצאית גם ביום וגם בלילה,
בלילה ישנה החל מהשעה 18וחצי 19 עד 6 בבוקר וביום 3 פרקי שינה
בשבוע האחרון אני פשוט לא יודעת מה קרה היא לא ישנה לא ביום ולא בלילה , מתעוררת בלילה כל הזמן כי היא מתהפכת לשינה על הבטן גם כך ביום איך שאני שמה אותה היא מתחילה להסתובב ולהתפכך ולישון על הבן אני ניסיתי כבר להרים אולי על הבן חשבתי שכך יהיה יותר טוב אך היא מתעוררת אחרי 40 דקות ובוכה כל הזמן מתלוננת ומקטרת ממש לא שקטנה!
בבוקר מראה סימני עייפות כשעה וחצי אחרי שנת הלילה אני שמה אותה לישון היא ישנה ל40 דקות ואז שוב מראה סימנים אחרי פרק זמן של שעתיים ואז שוב 40 דקות ואז אחרי חצי שעה רוצה שוב לישון כמובן שכל ההשכבות האלו אורכות הרבה זמן עד שהיא נרדמת היא בוכה אני מרימה אותה מלטפת כמובן לא כדי שתרדם תוך כדי זה אלה רק לצורך הרגעה!
בסוף השינה השינה של אחרי הצוהריים מסתיימת ב3 והיא ממש עייפה כבר ב17 אפילו שניסיתי לתת לה לנמנם קצת היא לא מצליחה ואז בטקס השינה ב18 מקלחת 18 וחצי בקבוק היא כבר כנראה בעייפות יתר מה שגורם לה לא לישון טוב ..
תעזרי לי בבקשה מה עליי לעשות? אולי היא רוצה לאחד את פרקי השינה אך מראה שהיא כן עייפה כל הזמן? אני באופן קבוע עוקבת אחריה ורואה מתי היא אכן עייפה וישר משכיבה.
תודה
מאת: אורח/ת
2. שינוי כל הרגלי השינה בגיל 8 חודשים
27/04/2014 14:22
היי,לפעמים בגיל 8 חדשים מתחילים להוריד את שנת אחה"צ ולכן השינה הזו כבר הופכת להיות מאוד קשה ולא נותנת הרבה שינה. בזמן הזה, עד שהיא מתרגלת לישון ללא שנת אחה"צ היא יותר עייפה ולכן יכול להיות שצריכה כמה מים להירדם מוקדם יותר.
תמשיכי כמובן לעקוב אחר סמני העייפות ולהרדים אותה בחדר חשוך לאחר טקס שינה. על התנומה השלישית (בחמש) כרגע תוותרי (אפשר ללכת איתה לטיול בעגלה ואם תרדם בסדר ואם לא אז לא) ותתחילי את טקס השינה לשנת הלילה מקדם יותר כך שב 18 היא כבר תהיה במיטה.
אם אחרי יום0יומיים זה לא יעזור, תנסי להאריך לה את שנות היום - כנסי אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה להתעורר ותני לה מגע או נדנוד שיעזור לה להמשיך לישון (אם היא תתעורר תוציאי אותה).
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. שינוי כל הרגלי השינה בגיל 8 חודשים
27/04/2014 15:03
נכון לעכשיו היא ישנה שנת צהרים מ11 עד 12 ואז הולכת לישון את אחר הצהריים ב14 וחצי עד 15 ואז ב 17 היא נורא עייפה אוקי אני אדים אותה ב18כמו כן שמתי לב שבלילות עם אני אומרת לה משפט כלשהו היא מרגישה שאני נמצאת היא חוזרת לישון כך גם ביום יכול להיות שמדובר בחרדת נטישה?
מאת: אורח/ת
4. שינוי כל הרגלי השינה בגיל 8 חודשים
28/04/2014 10:48
חרדת נטישה מופיעה לכל אורך היום ולא רק בשינה. למשל, בפרידה בגן, אח"כ בבית שהיא לא תאפשר לך לזוז ממנה, יהיה לה לרוב קשה גם עם אחרים (סבא/סבתא וכו..). אם זה כך, אז יכול להיות חרדת נטישה ובכל זאת, המשיכי להגיע אליה כשהיא בוכה וכשזה יחלוף ביום זה יחלוף גם בלילה.אם יש לה כבר 3 תנומות ביום אז נכון יותר יהיה להאריך את שנת הצהרים (של 14:30) מאשר לתת תנומה נוספת ב 17
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום