פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » בת שנה ו4 חודשים, ישנה טוב בלילות רק בעיה במיטה אחרת
בת שנה ו4 חודשים, ישנה טוב בלילות רק בעיה במיטה אחרת
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי בת מקסימה בת שנה ו4 חודשים עם הרגלי שינה טובים .
ישנה לילה שלם בדרך כלל, נרדמת לבד אחרי טקס שינה מסודר .
הבעיה היא כשאני רוצה לצאת ולשים אותה לישון במיטה אחרת. אם זה שבת אצל חמי וחמותי או סתם בייביסיטר אצל אמא שלי.
ניסיתי הכל - להרדים אותה בלול (לא שלה) עם המצעים שלה, דובי מהבית.. - לא עוזר .היא נרדמת לחצי שעה ומתעוררת בוכה ועייפה ואז מותשת כל היום.
ניסיתי להעביר אותה ללול (שוב- לא שלה) כשהיא רדומה כבר . בשניה שאני עוזבת אותה היא מתעוררת כאילו בוקר ושום דבר לא מצליח להרדים אותה חזרה.
זה יוצר מצב שהיא חייבת לישון במיטה שלה כל לילה - או שיבואו לשמור עליה אצלי בבית (מה שקשה) או שאני אשאר איתה בבית. ושבתות אצל אחרים - כבר מזמן ויתרנו .
איזה פתרון אוכל לנסות ?
תודה מראש,
לירון
יש תינוקות וילדים שקשה להם להסתגל לשינויים ורגישים לכל מה שקורה מסביבם. לכן, קשה לה להירדם במקומות שאינה מכירה, קבלו זאת בהבנה. מה שאפשר לעשות זה להמשיך ולנסות ולתת לה להתרגל לזה בקצב שלה (למשל אם כל שבוע היא תישן אצל סבא וסבתא בסופו של דבר ייתכן והיא תתרגל, ובינתיים השינה שם תהיה קצרה יותר).
אל תוותרו על יציאות מדי פעם, בתכם זקוקה מאוד לשגרה שלה ולמיטה שלה ולכן זה מה שהיא מקבלת כמעט כל הזמן אבל מדי פעם חשוב שהיא תלמד לצאת מהשגרה הזו, גם אם בתחילה זה לא קל. מה שכן, כשאתם בבית שלכם חשוב להיצמד להרדמות כפי שהם היום (הרדמות עצמאיות) כדי שהיא תבין את ההבדל בין הבית למקומות אחרים, ולא תפתח רגרסיה בהרדמות בבית.
1. בת שנה ו4 חודשים, ישנה טוב בלילות רק בעיה במיטה אחרת
07/05/2014 8:33
שלום,יש לי בת מקסימה בת שנה ו4 חודשים עם הרגלי שינה טובים .
ישנה לילה שלם בדרך כלל, נרדמת לבד אחרי טקס שינה מסודר .
הבעיה היא כשאני רוצה לצאת ולשים אותה לישון במיטה אחרת. אם זה שבת אצל חמי וחמותי או סתם בייביסיטר אצל אמא שלי.
ניסיתי הכל - להרדים אותה בלול (לא שלה) עם המצעים שלה, דובי מהבית.. - לא עוזר .היא נרדמת לחצי שעה ומתעוררת בוכה ועייפה ואז מותשת כל היום.
ניסיתי להעביר אותה ללול (שוב- לא שלה) כשהיא רדומה כבר . בשניה שאני עוזבת אותה היא מתעוררת כאילו בוקר ושום דבר לא מצליח להרדים אותה חזרה.
זה יוצר מצב שהיא חייבת לישון במיטה שלה כל לילה - או שיבואו לשמור עליה אצלי בבית (מה שקשה) או שאני אשאר איתה בבית. ושבתות אצל אחרים - כבר מזמן ויתרנו .
איזה פתרון אוכל לנסות ?
תודה מראש,
לירון
מאת: אורח/ת
2. בת שנה ו4 חודשים, ישנה טוב בלילות רק בעיה במיטה אחרת
07/05/2014 12:21
היי לירון,יש תינוקות וילדים שקשה להם להסתגל לשינויים ורגישים לכל מה שקורה מסביבם. לכן, קשה לה להירדם במקומות שאינה מכירה, קבלו זאת בהבנה. מה שאפשר לעשות זה להמשיך ולנסות ולתת לה להתרגל לזה בקצב שלה (למשל אם כל שבוע היא תישן אצל סבא וסבתא בסופו של דבר ייתכן והיא תתרגל, ובינתיים השינה שם תהיה קצרה יותר).
אל תוותרו על יציאות מדי פעם, בתכם זקוקה מאוד לשגרה שלה ולמיטה שלה ולכן זה מה שהיא מקבלת כמעט כל הזמן אבל מדי פעם חשוב שהיא תלמד לצאת מהשגרה הזו, גם אם בתחילה זה לא קל. מה שכן, כשאתם בבית שלכם חשוב להיצמד להרדמות כפי שהם היום (הרדמות עצמאיות) כדי שהיא תבין את ההבדל בין הבית למקומות אחרים, ולא תפתח רגרסיה בהרדמות בבית.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום