בת 9 חודשים שמתעוררת רעבה כל לילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת 9 חודשים שמתעוררת רעבה כל לילה
09/05/2014 3:18
שלום רב,

ביתי בת ה 9 חודשים נרדמת לבד כל לילה אחרי אוכל וטקס שינה שכולל אמבטיה ושיר קבוע וכו'. בגיל חצי שנה כבר ישנה מידי פעם לילות שלמים אולם כבר חודשיים שהיא קמה כל לילה בסביבות 3 בלילה בוכה בצרחות רעב ואוכלת 150 מ"ל סימילאק. יש איזושהי דרך לגרום לה לישון לילה שלם, לדחות את הרעב ב - 3 שעות לפחות?

המון תודה!
מאמא עייפה מאד....
מאת: מייטי
2. בת 9 חודשים שמתעוררת רעבה כל לילה
09/05/2014 9:14
מייטי שלום,

הדבר הראשון לעשות זה לתת לה לאכול מיד כשמתעוררת (ולא אחרי בכי ממושך וניסיון הרדמה) והכי חשוב, להקפיד שלא נרדמת או מתנמנמת בזמן האוכל ולאחריו נכנסת ערה למיטה ונרדמת שוב לבד כמו בתחילת הלילה. אחרי כמה לילות כשהקשר בן האוכל לשינה יתחיל להתנתק ייתכן והיא לבד תדחה את שעת האוכל. במידה ולא, תוכלי לדחות לה באופן יזום בשעה את האוכל וזה אומר להחזיר אותה לישון: להרגיע את הבכי ולהניח במיטה, גם אם ביום-יומיים הראשונים זה ייקח לא מעט זמן. אחרי שהיא תסתגל לזה במידה ועדיין לא תוריד מעצמה את הארוחה אז תוכלי להוריד אותה לגמרי.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד