פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן חודש איך מסדרים שינה?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני חייבת לציין שזה מתיש אותי!
זה באמת מתיש. גם לו וגם לך.
כל עוד יש גזים בשעות הערב אי אפשר יהיה להרדים אותו ואם כן אז לפרקים קצרים ולכן רוב השינה תהיה יותר בבוקר.
כדי לסגל סדר יום תעשי מעקב (אפילו רישום) מתי השעות בהם הוא משחק הכי טוב ונינוח מתי הוא הכי רעב מתי הוא נראה הכי עייף וכו..
ולפי זה תתחילי לסדר את היום, כשאת מזהה סמני עייפות ושינה טובה אלה שעות השינה שלו וכשהוא יישן בעיתוי נכון גם ההרדמה תהיה קצרה יותר וגם השינה ארוכה יותר.
כשיש שינה של 10-20 דקות זה לא מספיק ומומלץ להחזיר אותו לישון עד שהשינה תתארך.
שעות השינה המומלצות הן בין 18-20 וזה תלוי בסמני עייפות. בשעות האלה לפני שנת לילה תערכי טקס שינה קבוע. גם לפני שנות יום מומלץ לעשות טקס שינה קבוע (שונה ממה שיש בלילה) ולהכניס אותו לחדר חשוך וללא גירויים.
זה קשה ומתיש אבל החדשות הטובות הן שהגזים עוברים.
בהצלחה!
תנסי את התנוחה של נמר על העץ שעוזרת וגם לכופף את הרגליים כלפי הבטן.. אני הייתי נותנת גם גרפווטר שהיה מרגיע את הגזים קצת ואז אפשר להתחיל להשכיב אותו... סדר יום לא יהיה לך משהו מסודר וזה בסדר, אבל אני הייתי מכוונת להשכיב אותה בלילה בסביבות 19:30 , אחרי אוכל ואמבטיה.
קחי עזרה בשעות הקשות. אפילו שכנה או מישהי שיכולה לפנות לך שעה.
סביב גיל חודשיים מקסימום שלושה זה עובר, וכל שבוע זה טוב יותר.
תחשבי עליו איזה מסכן הוא, באמת כואב לו!!!!
בהצלחה!!
1. תינוק בן חודש איך מסדרים שינה?
11/05/2014 9:38
חשוב לציין שמשעות אחה"צ המאוחרות כמעט עד חצות הילד צורח מגזים! באיזה שעה אמורים להשכיב לישון בגיל הזה כשהשינה עדיין לא מסודרת? במשך היום הוא ישן שינות ממש קצרות של 20 דקות כל פעם ומתעורר.אני חייבת לציין שזה מתיש אותי!
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן חודש איך מסדרים שינה?
11/05/2014 14:14
היי,זה באמת מתיש. גם לו וגם לך.
כל עוד יש גזים בשעות הערב אי אפשר יהיה להרדים אותו ואם כן אז לפרקים קצרים ולכן רוב השינה תהיה יותר בבוקר.
כדי לסגל סדר יום תעשי מעקב (אפילו רישום) מתי השעות בהם הוא משחק הכי טוב ונינוח מתי הוא הכי רעב מתי הוא נראה הכי עייף וכו..
ולפי זה תתחילי לסדר את היום, כשאת מזהה סמני עייפות ושינה טובה אלה שעות השינה שלו וכשהוא יישן בעיתוי נכון גם ההרדמה תהיה קצרה יותר וגם השינה ארוכה יותר.
כשיש שינה של 10-20 דקות זה לא מספיק ומומלץ להחזיר אותו לישון עד שהשינה תתארך.
שעות השינה המומלצות הן בין 18-20 וזה תלוי בסמני עייפות. בשעות האלה לפני שנת לילה תערכי טקס שינה קבוע. גם לפני שנות יום מומלץ לעשות טקס שינה קבוע (שונה ממה שיש בלילה) ולהכניס אותו לחדר חשוך וללא גירויים.
זה קשה ומתיש אבל החדשות הטובות הן שהגזים עוברים.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

3. מסכימה עם עינת ומהניסיון שלי
12/05/2014 20:14
באמת רוב הגזים התחילו בסביבות 17:00 ככה... שעות אחרי הצהריים המאוחרות והערב היה אצלנו דיי סיוט..תנסי את התנוחה של נמר על העץ שעוזרת וגם לכופף את הרגליים כלפי הבטן.. אני הייתי נותנת גם גרפווטר שהיה מרגיע את הגזים קצת ואז אפשר להתחיל להשכיב אותו... סדר יום לא יהיה לך משהו מסודר וזה בסדר, אבל אני הייתי מכוונת להשכיב אותה בלילה בסביבות 19:30 , אחרי אוכל ואמבטיה.
4. זה פשוט עובר... אי אפשר "לחנך" בגיל הזה
13/05/2014 7:23
הרבה אורך רוח ונשימה ארוכה.קחי עזרה בשעות הקשות. אפילו שכנה או מישהי שיכולה לפנות לך שעה.
סביב גיל חודשיים מקסימום שלושה זה עובר, וכל שבוע זה טוב יותר.
תחשבי עליו איזה מסכן הוא, באמת כואב לו!!!!
5. תודה!
13/05/2014 9:14
אני אנסה את מה שכתבתן. מקווה שיעזור, הוא באמת סובל מסכן :( מאת: אורח/ת
6. עוד משהו..
14/05/2014 0:14
בכל פעם שאצלנו התחיל "התקף" הגזים היינו יושבות על הכדור יוגה עד שהרוחות היו נרגעות..גם סימיקול שהמליצו לי עליו מאוד עוזר וגם שינוי התזונה שלך אם את מניקה (אפשר לקרוא על כך בפורומים השונים-תזונה בהנקה)בהצלחה!!
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות