שינה אצל תינוקות

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה אצל תינוקות
13/05/2014 11:09
שלום! יש לי ילדה בת שנה ו11 חודשים היא הולכת לישון בשעה 7 בערב אחרי שאכלה ארוחת ערבה טובה והתקלחה. הבעיה שלי שהיא לא ישנה לילה רצוף היא כמה לפחות 5 פעמים בלילה שהיא רוצה לשתות. איך אני פותרת את הבעיה שתישן לילה שלם?? אודה מאוד לעזרתך אורטל
מאת: אורח/ת
2. שינה אצל תינוקות
13/05/2014 15:08
היי אורטל,

אם היא שותה מבקבוק אז תעבירי את השתייה לכוס מעבר ושימי שם כמות קטנה מאוד וזה כבר אמור להיות פחות "נוח" עבורה.
אחרי כמה ימים אם זה לא עוזר מומלץ להפסיק לתת לה מים. אפשר בהדרגה כל כמה ימים להוריד פעמים בהם הא מקבלת מים. או להוריד מיד.
תמיד להרגיע את הבכי אבל להחזיר לישון ללא מים. בהתחלה זה לא יהיה קל אבל אחרי כ- 3 לילות זה משתפר.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד