פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה אצל תאומות בנות שנה וחודש
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הן נרדמות אך ורק על הידיים (עם או בלי בקבוק)ובמהלך היום גם בטיול בעגלה.
ישנם לילות של 2-3 התעוררויות לכל אחת וישנם של 8-10 (ואני לא מגזימה).בכל פעם נרדמות חזרה או עם הבקבוק או בסיבובים אינסופיים בבית על הידיים. מעירות אחת את השנייה המון. הרבה פעמים אני מתייאשת ומשכיבה לידי אבל אז אני מוגבלת בקימה אל השנייה כשהיא מתעוררת מחשש שזו ששוכבת במיטה שלי תיפול כי השינה ככ רופפת שהיא שמה לב לפעמים שאני קמה ואז מתחילה להתגלגל במיטה.
רציתי ללכת לייעוץ שינה אבל זה מאד כבד עלי כלכלית. אשמח לכל עצה או עזרה כי אני כבר קורסת ומממוטטת בבוקר ופוחדת לאבד את מקום העבודה מחוסר תפקוד שם אחרי לילות כאלה (למעשה כל לילה).
תודה רבה!
אני אשמח מאוד אם תצרי עמי קשר. השינה שלך חשובה מאוד וכמובן של שתי בנותיך!
בעקרון תחילת התהליך היא ליידד אותן עם הירדמות במיטה וזה אומר להרגיע את הבכי ולהחזיר למיטה. בשלב הראשון להרדים עם עזרה שלך (ליטופים, טפיחות, מגע וכו..) אבל כל אחת במיטה שלה.
אולי לא כדאי להתחיל עם שתיהן יחד, ואולי כן ולהיעזר במישהו.
1. שינה אצל תאומות בנות שנה וחודש
23/05/2014 21:33
שלום, אני אם יחידנית לתאומות בנות שנה וחודש עם בעיות שינה קשות.הן נרדמות אך ורק על הידיים (עם או בלי בקבוק)ובמהלך היום גם בטיול בעגלה.
ישנם לילות של 2-3 התעוררויות לכל אחת וישנם של 8-10 (ואני לא מגזימה).בכל פעם נרדמות חזרה או עם הבקבוק או בסיבובים אינסופיים בבית על הידיים. מעירות אחת את השנייה המון. הרבה פעמים אני מתייאשת ומשכיבה לידי אבל אז אני מוגבלת בקימה אל השנייה כשהיא מתעוררת מחשש שזו ששוכבת במיטה שלי תיפול כי השינה ככ רופפת שהיא שמה לב לפעמים שאני קמה ואז מתחילה להתגלגל במיטה.
רציתי ללכת לייעוץ שינה אבל זה מאד כבד עלי כלכלית. אשמח לכל עצה או עזרה כי אני כבר קורסת ומממוטטת בבוקר ופוחדת לאבד את מקום העבודה מחוסר תפקוד שם אחרי לילות כאלה (למעשה כל לילה).
תודה רבה!
מאת: אורח/ת
2. שינה אצל תאומות בנות שנה וחודש
25/05/2014 16:51
היי,אני אשמח מאוד אם תצרי עמי קשר. השינה שלך חשובה מאוד וכמובן של שתי בנותיך!
בעקרון תחילת התהליך היא ליידד אותן עם הירדמות במיטה וזה אומר להרגיע את הבכי ולהחזיר למיטה. בשלב הראשון להרדים עם עזרה שלך (ליטופים, טפיחות, מגע וכו..) אבל כל אחת במיטה שלה.
אולי לא כדאי להתחיל עם שתיהן יחד, ואולי כן ולהיעזר במישהו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום