תינוקת בת 8 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת בת 8 חודשים
24/05/2014 14:07
היי ענת,
שמחתי לראות שיש פורום שעוזר לאמהות עם נושא השינה!
הבת שלי בת 8 חודשים והיא ישנה 3 פרקי שינה של שעה כל אחת
מה שכן זמן העירות בינהם הוא כשעה וחצי וזה נורא מוזר לי
זמן העירות הכי גדול זה כשה היא מתעוררת מאחר הצהריים השינה השלישית שלה ומושכת עד שנת הלילה כ 4 שעות רצוף
זה נורמלי?
תודה
מלי
מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת 8 חודשים
25/05/2014 12:38
היי מלי,

מה קורה במהלך הלילה?

בעקרון זה נשמע לי בסדר גמור.
ממוצע השעות בגיל הזה הוא 14-15 שעות שינה. שעה פחות או יותר זה בסדר הרבה פחות או יותר מכך צריך לבדוק. ובנוסף זה תלוי בכיצד היא מתפקדת בזמני העירות- אם היא רגועה חייכנית, שמחה וחיונית אז כנראה שהכול בסדר.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תינוקת בת 8 חודשים
25/05/2014 13:46
זהו שבלילה זה תלוי כאשר היא מתעוררה משנת אחר הצהריים בשעה 15 וחצי אז ישנה טוב אך כאשר מתעוררת מוקדם יותר לכן אנו משכיבים אותה ב18 לישון אז היא מתעוררת מוקדם ב5 בבוקר
מה שרציתי לשאול האם אני יכולה להשכיב אותה לשנת צהריים לא אחרי זמן עירות של שעה וחצי מה שהיא רגילה עליו ומראה סימני עייפות אלה אחרי כשעתיים כך שזה יסתדר טוב יותר
4. תינוקת בת 8 חודשים
25/05/2014 16:53
אפשר כל עוד היא לא נכנסת לעייפות יתר שיכולה להקשות.
שווה לנסות, אי אפשר מראש לצפות את התוצאה כי אצל כל ילד זה שונה.
בעקרון מהרגע שיש סמנים ועד לשינה חלון ההזדמנויות הוא כחצי שעה. ולכן אפשר לדחות את זה לשעתיים. כמובן שאחרי יום-יומיים תוכלי כבר לדעת האם זה נכון יותר או לא.
אפשר גם לעשות את זה בהדרגה יום אחד לדחות ב 15 דקות ואחרי כ-2-3 ימים בעוד כ 15 דקות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
5. תינוקת בת 8 חודשים
25/05/2014 18:23
תודה רבה לך את אישה מקסימה :)
6. תודה :) (ל"ת)
25/05/2014 18:54
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד