פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת שנה - האכלת "חלום"
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת השנה נרדמת לבד ועד לפני כשבוע היתה מתעוררת פעם אחת בלילה, הייתי עושה ששש והיא הייתה חוזרת לישון.
הבעיה היא שבימים האחרונים היא לא אוכלת כמעט ארוחת ערב של מוצקים, וגם בקבוק - הייתה נוהגת לסיים 240CC ועכשיו בקושי 60CC,
והיא מתעוררת כבר אחרי 3 שעות מההשכבה ואני חוששת שהיא רעבה, ונותנת לה בקבוק. ואז היא מתעוררת עוד פעמיים בלילה כך שלמעשה הלילות ברגרסיה...
מה את ממליצה לעשות?
האם מומלץ להאכיל אותה לפני שהיא מתעוררת מתוך שינה או שלדעתך זה יהרוס את היכולת שלה להרדם עצמאית ללא בקבוק?
מניסיוני "האכלת חלום" גורמת לקשר בין האוכל לשינה ובכך יוצרת גורם תלות שפוגע בהירדמות עצמאית ומוביל לרגרסיה. זה לא פותר את היקיצה אלא אף מגדיל את כמות היקיצות.
בעקרון בגיל שנה היא אינה אמורה לאכול כלל בלילה, היא אוכלת ארוחת ערב בכמות אותה היא זקוקה כדי למלא את הקיבה ללילה שלם. הייתי בודקת איך אפשר להוסיף לה ארוחה טובה לפני השינה, אולי לפצל את הבקבוק שתאכל קצת לפני האמבטיה ועוד קצת אחרי. אולי להוסיף משהו מוצק אחה"צ.
לבדוק האם היא אוכלת כמו שצריך בגן ואולי שם היא הוסיפה כמות ולכן פחות רעבה בערב.
אחרי שוודאי שהיא אוכלת טוב במהלך היום תוכלי להיות רגועה יותר ולהחזיר לישון ללא אוכל כפי שהייתה עושה לפני כן.
1. תינוקת בת שנה - האכלת "חלום"
25/05/2014 9:31
שלוםביתי בת השנה נרדמת לבד ועד לפני כשבוע היתה מתעוררת פעם אחת בלילה, הייתי עושה ששש והיא הייתה חוזרת לישון.
הבעיה היא שבימים האחרונים היא לא אוכלת כמעט ארוחת ערב של מוצקים, וגם בקבוק - הייתה נוהגת לסיים 240CC ועכשיו בקושי 60CC,
והיא מתעוררת כבר אחרי 3 שעות מההשכבה ואני חוששת שהיא רעבה, ונותנת לה בקבוק. ואז היא מתעוררת עוד פעמיים בלילה כך שלמעשה הלילות ברגרסיה...
מה את ממליצה לעשות?
האם מומלץ להאכיל אותה לפני שהיא מתעוררת מתוך שינה או שלדעתך זה יהרוס את היכולת שלה להרדם עצמאית ללא בקבוק?
מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת שנה - האכלת "חלום"
25/05/2014 12:53
היי,מניסיוני "האכלת חלום" גורמת לקשר בין האוכל לשינה ובכך יוצרת גורם תלות שפוגע בהירדמות עצמאית ומוביל לרגרסיה. זה לא פותר את היקיצה אלא אף מגדיל את כמות היקיצות.
בעקרון בגיל שנה היא אינה אמורה לאכול כלל בלילה, היא אוכלת ארוחת ערב בכמות אותה היא זקוקה כדי למלא את הקיבה ללילה שלם. הייתי בודקת איך אפשר להוסיף לה ארוחה טובה לפני השינה, אולי לפצל את הבקבוק שתאכל קצת לפני האמבטיה ועוד קצת אחרי. אולי להוסיף משהו מוצק אחה"צ.
לבדוק האם היא אוכלת כמו שצריך בגן ואולי שם היא הוסיפה כמות ולכן פחות רעבה בערב.
אחרי שוודאי שהיא אוכלת טוב במהלך היום תוכלי להיות רגועה יותר ולהחזיר לישון ללא אוכל כפי שהייתה עושה לפני כן.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום