הירדמות - ילד בן שנתיים ו 4

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הירדמות - ילד בן שנתיים ו 4
26/05/2014 23:58
שלום,
יש לי תאומים (בן ובת) בני שנתיים ו 4.
לפני 3 שבועות העברנו אותם ממיטת תינוק למיטה גדולה (80x170).
בשבוע האחרון הבן לא מוכן להירדם לבד איך שאני יוצאת מהחדר הוא לא מפסיק לקרוא לי
ובוכה בהיסטריה עד שאני מגיעה הוא דורש שאני ישכב לידו עד שהוא נירדם.
חשוב לי לציין שבשבועיים הראשונים לאחר החלפת המיטות לא היה לו שום קושי להירדם לבד
וגם בסופש בשנת הצהריים הוא נירדם לבד.
ניסיתי להרגיע , ללטף, לשבת לידו אבל שום דבר לא עוזר אם אני לא שוכבת לידו
במיטה הוא לא נירגע.וכרגע רק כך הוא מצליח להירדם בלילה.
אני ממש לא רוצה ליצור הרגל שהוא נירדם בצורה כזאת.
מה עלי לעשות כדי לחזור למצב בו הוא רגוע ונירדם לבד?
האם זו רק רגרסיה בעקיבות המעבר למיטה החדשה?
תודה רבה.
מאת: אורח/ת
2. הירדמות - ילד בן שנתיים ו 4
27/05/2014 14:40
קשה לי לדעת מהי סיבת הרגרסיה כיון שאין לי מספיק מידע. אבל מעבר למיטה יכול להיות אולי טריגר למשהו אחר.
אם עד עכשיו הוא נרדם בכוחות עצמו וישן לילות רצופים אז הכי נכון יהיה לגשת ולהרגיע את הבכי וכשהוא רגוע לצאת מהחדר. וחוזר חלילה עד שיירדם כשאתם בחוץ כמו שהיה לפני כן. אם את מרגישה שזה קשה מדי והוא צריך אתכם אפשר לשבת בחדר ליד הדלת עד שיירדם. לא מומלץ להרגיל אותו שאתם שוכבים לידו.
אבל, אם הוא עדיין אינו יודע להירדם בכוחות עצמו ויש גם יקיצות בלילה אז צריך לבחון מה עוזר לו להירדם ולהתחיל לגמול אותו מזה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד