עייפות במהלך היום

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. עייפות במהלך היום
11/06/2014 12:11
שלום רב,
בני בן שנה וארבעה חודשים ישן לילות שלמים נרדם בסביבות 19/ 19:30 ומתעורר ב6 לבקבוק לרוב אחריו חוזר לישון לעוד שעה. נראה שהוא עדיין זקוק לשנת הבוקר והוא ישן בין חצי שעה לשעה ואז ב12 חוזר לישון לכשעה וחצי. בססיבות 17 הוא כבר מאוד עייף ומאוד קשה לו עד 19. באופן כללי זה מרגיש לי שיש לו בעיה עם השגרת שינה כי הוא עייף מאוד במהלך היום. אני רוצה לציין שהוא כמעט כל לילה בוכה מתוך שינה. לא משהו ארוך כמו תלונה כזו. אני מודאגת ואשמח לעצתכם!
תודה רבה גל
מאת: אורח/ת
2. עייפות במהלך היום
11/06/2014 14:51
היי גל,
בגיל הזה ממוצע השעות שפעוט זקוק הוא 13-14 שעות שינה (מתוכן 1-2 תנומות יום), כאשר במהלך היום הוא צריך להיות חיוני וערני.
במידה ובנך ישן הרבה יותר ממספר השעות הללו ועדיין את חוששת שהוא נראה עייף כדאי להיוועץ עם רופא ילדים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד