פעוט בן שנה וארבע

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. פעוט בן שנה וארבע
06/07/2014 22:49
בחודש האחרון, הרגלי השינה של בני הפכו להיות תלותיים, הוא צריך ליטופים וכל הזמן מוודא שאני בחדר, כבר לא נרדם ללא מגע ומדי פעם גם צריך להרים אותו על הידיים, מתעורר יותר במהלך הלילה ולא חוזר לישון ללא בקבוק/ליטופים/ידיים , בלילה האחרון זה הגיע לשיא חדש, בין 1 ל 5 בבוקר לא נירדם גם אחרי שביצעתי את כל מה שסיפרתי, ההרגשה שלי שפתאום גדל וכנראה כך גם הבנתו לסביבה, חשוב לציין שלפני כן היה הולך לישון לבד , קצת ידיים קצת ליטופים אבל משהוא קטן של בין שניות לדקות וחוזר לישון לבד, המצב החל להידרדר אחרי מחלה, למרות שזו לא הייתה המחלה הראשונה שלו, הוא חלה די הרבה לפני כן וגם אז היה לי הרבה על הידיים ותמיד אחרי מחלה הייתצי צריכה להחזיר לשגרה והצלחתי, לקח לו בערך שבוע לחזור לעצמו, בפעם האחרונה זה לא צלח, הבכי שלו נהיה היסטרי ולא פוסק עד שלא חוזרת אליו, את הרגלי השינה שלו נתתי לו באמצעות שיטת ה5 דקות עוד כשהיה בן חודשים ספורים, בשלב זה שיטה זו לא רלוונטית, כיוון שהבכי לא פוסק ואף נהיה היסטרי במהירות. קראתי על שיטת לילה טוב והתחלתי כבר הערב ליישם אותה כדלקמן - ההרדמה הייתה ללא ידיים על אף שמאוד בכה, הייתי לידו כל הזמן, ליטפתי ונישקתי, בכה בערך 20 דקות ובסוף נרדם, אשמח לקבל עוד טיפים והכוונה להמשך
איך להתנהג במהלך הלילה, האם אסור להרים על הידיים בכלל? חשווב לציין שלכל אורך הזמן הוא ברוב המקרים לא נרדם על הידיים אבל זה בהחלט כלי להרגעתו.
תודה
מאת: אורח/ת
2. פעוט בן שנה וארבע
13/07/2014 9:00
היי,

אנחנו מתייחסים לבכי כאל משהו שצריך להרגיע אותו ולתת לו מענה תמיד. העדיפות היא תמיד להתחיל ולהרגיע במיטה כיון שאנחנו רוצים להגיע למצב בו רק ליטוף קצר יספיק ויחד עם זאת, אם ההרגעה במיטה אינה מצליחה אפשר בהחלט להרים על הידיים על מנת להריע את הבכי וכשהוא נרגע להניח שוב במיטה.
גם אם קיבלתם החלטה שלא להרים על הידיים אלא להרגיע בכי תמיד במיטה זה בסדר, כל עוד מתקיימים שני דברים: 1. אתם תמיד ניגשים אליו כשהוא בוכה ונשארים עד שהוא רגוע. 2. עקביות. אם ההחלטה היא לא להרים על הידיים אז לא מרימים כלל ואם ההחלטה היא להרים על הידיים אז ברגע שההרגעה במיטה אינה מצליחה (עניין של כמה שניות) מרימים לצורך הרגעה.
בכל מקרה ההרדמה היא כבר ללא מגע.

בהצלחה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד