למה בתי בת השנה וארבעה חודשים לא ישנה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. למה בתי בת השנה וארבעה חודשים לא ישנה
11/09/2014 15:47
שלום , בתי בת שנה וארבעה חודשים . ילדה שמחה ומתוקה להפליא , אושר גדול ,באמת . ישנה במיטה משלה בחדר לבד , פרטים שחשוב לדעת: היינו תקופה בחו"ל וחזרנו לפני חודש וחצי ארצה , נכנסה למשפחתון מקסים קטן ואינטימי .

מאחר וגם כשהיינו בחו"ל נהגה להתעורר דיי הרבה אני לא מייחסת את זה לתקופת ההסתגלות , רוב היום היא באמת שמחה , אוכלת מעולה ולא בוכה סתם . במשפחתון שנמצאת פה שבועיים ישנה צהריים אך לא מעבר לשעה וחצי על אף שהלילות שלה יחסית ערים . היא נרדמת באזור שבע בערב ואין כמעט רצף , כל הזמן מתעוררת , מנסים מים , מוצץ , שמיכי ועוד...אני מנסה לחשוב מה מפריע לה ,בטן ,שיניים , מה זה יכול להיות ולא מוצאת תשובות...
מאת: אורח/ת
2. למה בתי בת השנה וארבעה חודשים לא ישנה
11/09/2014 17:20
היי,
רוב הסיבות להתעוררויות בלילה הן לאו דווקא דברים פיזיולוגים שמפריעים (כדוגמת מחלה או כאב) אלא דווקא חוסר מיומנות להירדמות עצמאית.
נסיונות כמו מים מוצץ וכו.. עלולים רק לבלבל אותה ולהוביל לעוד התעוררויות.
מים- מומלץ שלא לתת בלילה אלא אם ישנה הנחייה רפואית.
שמיכי ומוצץ- אם הם עוזרים לה להירדם אפשר להשתמש בהם אך ללמד אותה לקחת אותם בעצמה.
כאשר היא תלמד להירדם ולחזור לישון בכוחות עצמה היא תישן לילות שלמים ולכן אתם צריכים לשים לב איזה עזרות היא מקבלת מכם ובהדרגה לנטרל אותם. כמובן, תמיד לתת מענה לבכי.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד