פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מתי ישנים פה???
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת 6 חודשים ניזונה מהנקה ומוצקים, חזרתי לעבודה בתחילת מרץ ולפני שבוע החלו לבצבץ 2 שיניים.
היתי בהרצאה של גנית והתחלתי לישם את השיטה שעבדה פלאים בשבוע הראשון וללא שינוי מיצידי החלה התדרדרות וחזרנו קצת אחורה, היא פתאום קמה שוב כל שעה, אני משתדלת לא לתת לה ציצי אבל אחרי חצי שעה של יללות (לא בכי של ממש)אני מרחמת עליה ומציעה לה שלוק קצר שמרגיע אותה והיא חוזרת לישון, בנוסף יש לילות שהיא מתעוררת ומרוב הרם הורד היא נהית עירנית מידי ומתחילה לזמר ולשחק, מה עושים במקרה שכזה?להניח אותה במיטה ולא להתיחס?או להציע לה ציצי? ואז היא נרדמת בציק.
שאלה נוספת, היא נרדמת בשעה די קבןועה אחרי טקס די קבוע ומתעוררת כעבור שעה בדיוק סתם לתשומת לב אני מרימה ומורידה אותה לשניה והיא חוזרת לישון עוד שעתיים, איך "מבטלים"מצב זה?
תודה רבה ושיהיה חג שמח לכולםםםםם
העובדה שחווית חזרה אחורה בשינה של ביתך, לאחר שכבר השגת שיפור יכולה לנבוע מסיבות שונות. מה שחשוב, כדי לחוות שוב שיפור זה לא לחזור אחורה להרגלים הישנים אלא להמשיך ללמד את ביתך להירדם באופן עצמאי. ברגע שאת מאפשרת לה מדי פעם להירדם בהנקה היא ממשיכה לצפות זה. עלייך להתמיד ולהרדים אותה על פי השלב שבו את נמצאת בעקביות. גם אם היא נראית לך עירנית, המשיכי להתעקש על שינה ואל תאפשרי לה להירדם על הציצי.
לגבי שאלתך השניה, טקס השינה אמור להיות שגרתי ולחזור על עצמו על מנת לסמן לילד שהגיעה שנת הלילה, שהיא שונה משנות היום הקצרות. ברגע שהיא תבין זאת התעוררויות סמוכות לזמן ההירדמות ייעלמו.
בהצלחה,
שרון
1. מתי ישנים פה???
25/03/2010 14:16
שלום, ביתי בת 6 חודשים ניזונה מהנקה ומוצקים, חזרתי לעבודה בתחילת מרץ ולפני שבוע החלו לבצבץ 2 שיניים.
היתי בהרצאה של גנית והתחלתי לישם את השיטה שעבדה פלאים בשבוע הראשון וללא שינוי מיצידי החלה התדרדרות וחזרנו קצת אחורה, היא פתאום קמה שוב כל שעה, אני משתדלת לא לתת לה ציצי אבל אחרי חצי שעה של יללות (לא בכי של ממש)אני מרחמת עליה ומציעה לה שלוק קצר שמרגיע אותה והיא חוזרת לישון, בנוסף יש לילות שהיא מתעוררת ומרוב הרם הורד היא נהית עירנית מידי ומתחילה לזמר ולשחק, מה עושים במקרה שכזה?להניח אותה במיטה ולא להתיחס?או להציע לה ציצי? ואז היא נרדמת בציק.
שאלה נוספת, היא נרדמת בשעה די קבןועה אחרי טקס די קבוע ומתעוררת כעבור שעה בדיוק סתם לתשומת לב אני מרימה ומורידה אותה לשניה והיא חוזרת לישון עוד שעתיים, איך "מבטלים"מצב זה?
תודה רבה ושיהיה חג שמח לכולםםםםם
מאת: אורח/ת
2. בת 6 חודשים
27/03/2010 23:17
הי,העובדה שחווית חזרה אחורה בשינה של ביתך, לאחר שכבר השגת שיפור יכולה לנבוע מסיבות שונות. מה שחשוב, כדי לחוות שוב שיפור זה לא לחזור אחורה להרגלים הישנים אלא להמשיך ללמד את ביתך להירדם באופן עצמאי. ברגע שאת מאפשרת לה מדי פעם להירדם בהנקה היא ממשיכה לצפות זה. עלייך להתמיד ולהרדים אותה על פי השלב שבו את נמצאת בעקביות. גם אם היא נראית לך עירנית, המשיכי להתעקש על שינה ואל תאפשרי לה להירדם על הציצי.
לגבי שאלתך השניה, טקס השינה אמור להיות שגרתי ולחזור על עצמו על מנת לסמן לילד שהגיעה שנת הלילה, שהיא שונה משנות היום הקצרות. ברגע שהיא תבין זאת התעוררויות סמוכות לזמן ההירדמות ייעלמו.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של