פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0פתיחת פערים בלילה-בן חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

התכתבנו בעבר לגבי בני. כיום בן חצי שנה ונרדם עצמאית, המון תודה על העזרה. הוא נרדם עצמאית (עם מוצץ), בתנומת בוקר וצהריים אני משכיבה ער לגמרי והוא נרדם ללא בעיה בלי התערבות שלי. למרות זאת עולים קשיים. קודם כל, הוא מתעורר גג כל שלוש שעות, אם לא עברו שלוש שעות אני נותנת מוצץ עושה ממש קצת ששש ויוצאת מהחדר וזה עובד. בלילה כעבור כל כשלוש שעות אני מניקה. הוא ישן בוקר וצהריים טוב (בוקר כשעה וחצי-שעתיים, צהריים כשעה), אך מאחר שאני צריכה לאסוף מהגן את בני הגדול יותר, התנומה השלישית שלו מתבטלת והוא מגיע כך בעייפות יתר לשינת לילה, מתקשה מאוד להירדם ועוברים משהו כמו עשרים דקות של בכי במיטה כשאני באה עושה ששש , מחזירה מוצץ ויוצאת מהחדר וחוזר שוב ושוב...
אני מניחה שההשכבה בעייפות יתר גורמת ליותר התעוררויות במהלך הלילה אבל אין לי מה לעשות עם זה!!! הוא לא נרדם באוטו כשאני הולכת לאסוף את הגדול מהגן ונשאר ער.
הוא אוכל פעמיים מוצקים במהלך היום (ב9:00 וב12:00 בערך), ויונק כשמתעורר בבוקר ב7:00, בסביבות 13:00, 16:00, ו-18:00. ב18:30-19:00 נרדם לשינת לילה. האם לדעתך מומלץ להתחיל לדחות ההנקה הראשונה של הלילה בשעה (שכרגע זה בסביבות 21:00). בשעה זו ההנקה שלו ארוכה יחסית ומרגיש לי רעב...אבל ממש הייתי שמחה אם היה פותח פער של יותר...
אשמח לכל המלצה והשגה בנושא.
מצטערת על האורך אבל אני רואה כרלוונטי כל פריטי המידע.
תודה רבה,
לאורה
אם הוא עולה טוב במשקל אפשר להתחיל לרווח את האוכל בלילה, נראה שהוא אוכל טוב במהלך היום.
אין ספק שהעייפות משפיעה ובגלל שאין אפשרות לשנת אחה"צ אולי אפשר לחשוב על הקדמת שנת הלילה, ואם לא אז לא בסופי שבוע הוא יקבל את התנומה הנוספת ותראי האם ההרדמה והלילה יהיו טובים יותר.
1. פתיחת פערים בלילה-בן חצי שנה
14/10/2014 9:33
היי עינת,התכתבנו בעבר לגבי בני. כיום בן חצי שנה ונרדם עצמאית, המון תודה על העזרה. הוא נרדם עצמאית (עם מוצץ), בתנומת בוקר וצהריים אני משכיבה ער לגמרי והוא נרדם ללא בעיה בלי התערבות שלי. למרות זאת עולים קשיים. קודם כל, הוא מתעורר גג כל שלוש שעות, אם לא עברו שלוש שעות אני נותנת מוצץ עושה ממש קצת ששש ויוצאת מהחדר וזה עובד. בלילה כעבור כל כשלוש שעות אני מניקה. הוא ישן בוקר וצהריים טוב (בוקר כשעה וחצי-שעתיים, צהריים כשעה), אך מאחר שאני צריכה לאסוף מהגן את בני הגדול יותר, התנומה השלישית שלו מתבטלת והוא מגיע כך בעייפות יתר לשינת לילה, מתקשה מאוד להירדם ועוברים משהו כמו עשרים דקות של בכי במיטה כשאני באה עושה ששש , מחזירה מוצץ ויוצאת מהחדר וחוזר שוב ושוב...
אני מניחה שההשכבה בעייפות יתר גורמת ליותר התעוררויות במהלך הלילה אבל אין לי מה לעשות עם זה!!! הוא לא נרדם באוטו כשאני הולכת לאסוף את הגדול מהגן ונשאר ער.
הוא אוכל פעמיים מוצקים במהלך היום (ב9:00 וב12:00 בערך), ויונק כשמתעורר בבוקר ב7:00, בסביבות 13:00, 16:00, ו-18:00. ב18:30-19:00 נרדם לשינת לילה. האם לדעתך מומלץ להתחיל לדחות ההנקה הראשונה של הלילה בשעה (שכרגע זה בסביבות 21:00). בשעה זו ההנקה שלו ארוכה יחסית ומרגיש לי רעב...אבל ממש הייתי שמחה אם היה פותח פער של יותר...
אשמח לכל המלצה והשגה בנושא.
מצטערת על האורך אבל אני רואה כרלוונטי כל פריטי המידע.
תודה רבה,
לאורה
מאת: אורח/ת
2. פתיחת פערים בלילה-בן חצי שנה
14/10/2014 11:47
היי לאורה,אם הוא עולה טוב במשקל אפשר להתחיל לרווח את האוכל בלילה, נראה שהוא אוכל טוב במהלך היום.
אין ספק שהעייפות משפיעה ובגלל שאין אפשרות לשנת אחה"צ אולי אפשר לחשוב על הקדמת שנת הלילה, ואם לא אז לא בסופי שבוע הוא יקבל את התנומה הנוספת ותראי האם ההרדמה והלילה יהיו טובים יותר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום