פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0חודש וחצי ושנתיים וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

שתי שאלות בבקשה
1. רציתי לדעת כמה שעות ביום צריך לישון תינוק בן חודש וחצי וכמה זמן עירות ובנוסף כמה זמן עירות צריך להיות מקסימום מהרגע שהתעורר משנת הצהריים כדי שלא יגיע עייף מדי לטקס השינה כי זה נראה לי מה שקורה עכשיו
2.
הילדה שלי בת שנתיים וחצי מבקשת מאיתנו לשכב איתה במיטה עד שנרדמת וא לא מתחילה לצעוק ולקום כל שניה מהמיטה מאז שהתינוק נולד נביו לה כמה הרגלים כמו גם לבוא אלינו בלילה למיטה עד עכשיו נתנו לזה לקרות כי אמרנו שצריך לתת לה יחס בגלל הקטן שלא תרגיש דחויה
השאלה האם זה נכון לעשות כך או לחזור למה שהיה לפני ואיך בדיוק עושים את זה
2. על מנת שהיא תדע לישון בכוחות עצמה ולהגיע ללילה רצוף ואיכותי שמאוד חשוב עבורה, כדאי ללמד אותה להירדם לבד ובמיטה שלה. מה שאומר שגם באמצע הלילה חשוב להחזיר אותה למיטה שלה. על מנת להתחיל ללמד אותה להירדם לבד אפשר להתחיל בישיבה בכיסא לידה ולתת לה מגע עד שהיא נרדמת. הישיבה בכיסא היא הצעד הראשון שדרכו היא תבין שאתם לא נשארים לישון איתה במיטה ולכל אחד יש את המיטה שלו.
1. חודש וחצי ושנתיים וחצי
14/10/2014 9:47
שלום שתי שאלות בבקשה
1. רציתי לדעת כמה שעות ביום צריך לישון תינוק בן חודש וחצי וכמה זמן עירות ובנוסף כמה זמן עירות צריך להיות מקסימום מהרגע שהתעורר משנת הצהריים כדי שלא יגיע עייף מדי לטקס השינה כי זה נראה לי מה שקורה עכשיו
2.
הילדה שלי בת שנתיים וחצי מבקשת מאיתנו לשכב איתה במיטה עד שנרדמת וא לא מתחילה לצעוק ולקום כל שניה מהמיטה מאז שהתינוק נולד נביו לה כמה הרגלים כמו גם לבוא אלינו בלילה למיטה עד עכשיו נתנו לזה לקרות כי אמרנו שצריך לתת לה יחס בגלל הקטן שלא תרגיש דחויה
השאלה האם זה נכון לעשות כך או לחזור למה שהיה לפני ואיך בדיוק עושים את זה
מאת: אורח/ת
2. חודש וחצי ושנתיים וחצי
14/10/2014 12:00
1. בגיל חודש וחצי צריך לישון בערך 16-18 שעות ביממה. זמני ערות של כשעה ולכל היותר שעה וחצי.2. על מנת שהיא תדע לישון בכוחות עצמה ולהגיע ללילה רצוף ואיכותי שמאוד חשוב עבורה, כדאי ללמד אותה להירדם לבד ובמיטה שלה. מה שאומר שגם באמצע הלילה חשוב להחזיר אותה למיטה שלה. על מנת להתחיל ללמד אותה להירדם לבד אפשר להתחיל בישיבה בכיסא לידה ולתת לה מגע עד שהיא נרדמת. הישיבה בכיסא היא הצעד הראשון שדרכו היא תבין שאתם לא נשארים לישון איתה במיטה ולכל אחד יש את המיטה שלו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום