חודש וחצי ושנתיים וחצי

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. חודש וחצי ושנתיים וחצי
14/10/2014 9:47
שלום
שתי שאלות בבקשה
1. רציתי לדעת כמה שעות ביום צריך לישון תינוק בן חודש וחצי וכמה זמן עירות ובנוסף כמה זמן עירות צריך להיות מקסימום מהרגע שהתעורר משנת הצהריים כדי שלא יגיע עייף מדי לטקס השינה כי זה נראה לי מה שקורה עכשיו
2.
הילדה שלי בת שנתיים וחצי מבקשת מאיתנו לשכב איתה במיטה עד שנרדמת וא לא מתחילה לצעוק ולקום כל שניה מהמיטה מאז שהתינוק נולד נביו לה כמה הרגלים כמו גם לבוא אלינו בלילה למיטה עד עכשיו נתנו לזה לקרות כי אמרנו שצריך לתת לה יחס בגלל הקטן שלא תרגיש דחויה
השאלה האם זה נכון לעשות כך או לחזור למה שהיה לפני ואיך בדיוק עושים את זה
מאת: אורח/ת
2. חודש וחצי ושנתיים וחצי
14/10/2014 12:00
1. בגיל חודש וחצי צריך לישון בערך 16-18 שעות ביממה. זמני ערות של כשעה ולכל היותר שעה וחצי.

2. על מנת שהיא תדע לישון בכוחות עצמה ולהגיע ללילה רצוף ואיכותי שמאוד חשוב עבורה, כדאי ללמד אותה להירדם לבד ובמיטה שלה. מה שאומר שגם באמצע הלילה חשוב להחזיר אותה למיטה שלה. על מנת להתחיל ללמד אותה להירדם לבד אפשר להתחיל בישיבה בכיסא לידה ולתת לה מגע עד שהיא נרדמת. הישיבה בכיסא היא הצעד הראשון שדרכו היא תבין שאתם לא נשארים לישון איתה במיטה ולכל אחד יש את המיטה שלו.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד