הירדמות עצמאית בת חמישה חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הירדמות עצמאית בת חמישה חודשים
26/10/2014 20:02
שלום רב
ביתנו הקטנה בת חמישה חודשים ישנה תמיד טןב בלילה כבר מגיל ארבע חודשים ישנה משעה שבע עד שבע ללא ארוחות ליליות וללא התעורריות בכלל. אם זאת עדיין תלויה בנו לשלב הראשוני של ההירדמות ברגע שהיא נירדמת ומניחים אותה במיטה היא תישן עד הבוקר מה הדרך הכי טובה לנתק אותה מהתלות הזו? לדעתנו היא כבר בשלה לשלב שאפשר ןאף רצוי כבר מאוד להתחיל לנתק אותה מהתלות בנו לכניסה לשינה אם זאת אנחנו לא בטוחים כיצד לפעול ברור לנו שהיא יודעת להרדים את עצמה אחרת היא לא הייתה מצליחה להחזיר את עצמה לישון במהלך הלילה... . יש לציין גם שבחודש האחרון היא מתקשה ממש בשינות היום שלה ומתעוררת כל חצי שעה...
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. הירדמות עצמאית בת חמישה חודשים
27/10/2014 12:09
היי,
זה אכן זמן מעולה להתחיל בלימוד הירדמות עצמאית.
התחילו בזה שתשבו לידה, הניחו אותה במיטה כשהיא ערה ותנו לה מגע רצוף עד שהיא נרדמת. אם היא בוכה, הרימו על הידיים הרגיעו והחזירו למיטה להמשך מגע. אחרי שהיא תלמד להירדם במיטה שלה תוכלו להמשיך ללמד אותה להירדם ללא מגע ולבסוף ללא נוכחות.
לפעמים בעקבות שינוי והתחלת תהליך יכולות להתחיל יקיצות בלילה, אל תיבהלו מזה, הרדימו בדיוק באותו אופן כמו בתחילת הלילה, כשהיא תדע להירדם עצמאית בתחילת הלילה ובשנות היום היא תחזור ללילות רצופים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד