פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0ילדה בת שנתיים לא נרדמת בגלל גמילה ממוצץ (שלה)
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הילדה שלי עד גיל שנתיים פק"ל ב7 הולכת לישון עם מוצץ לילה שלם , לפני כמה ימים היא החליטה שהיא לא רוצה מוצץ ,כל מוצץ שמקבלת (מכל הסוגים) פשוט זורקת ולא רוצה , אמרנו מעולה! במקביל היא התחילה לאמר לנו מתי יש לה פיפי וקקי אז גמלנו אותה (בקלות).
עכשיו חיינו השתנו לגמרי , היא לא ישנה בגן ומעירה את כל הילדים
בנוסף נרדמת בלילה בשעה 22:00 אחרי סרטים ובכי ובבוקר אנחנו מעירים אותה לגן.
ניסינו הכל , קנינו לה את כל המוצצים בכל הצבעים והצורות.
דיברנו איתה אינספור אבל היא עקשנית לא הולכת לישון,לא רוצה מוצץ וכל דקה קמה לעשות פיפי.
מה אפשר לעשות ?
היא יכולה להירדם גם ללא מוצץ, אני חושבת שלא בזה העניין בעיקר כשהיא אומרת שאינה רוצה אותו.
אם היא יודעת לדבר נסו להבין מה היא כן רוצה ומזה תוכלו ליצור שיח מקדם יותר. תשאלו אותה מה יוכל לעזור לה להירדם? מה היא צריכה? תמיד המשיכו להרגיע אותה במגע/חיבוק וכו.. העובדה שאינה ישנה בצהריים גם היא כמובן משפיעה לרעה ללילה כיון שהיא נמצאת בעייפות יתר וזה מקשה על השינה. בימים האלה כדאי לשים לב מתי היא מראה סמני עייפות ייתכן והיא צריכה ללכת לישון הרבה יותר מוקדם מקודם.
1. ילדה בת שנתיים לא נרדמת בגלל גמילה ממוצץ (שלה)
05/11/2014 21:44
שלוםהילדה שלי עד גיל שנתיים פק"ל ב7 הולכת לישון עם מוצץ לילה שלם , לפני כמה ימים היא החליטה שהיא לא רוצה מוצץ ,כל מוצץ שמקבלת (מכל הסוגים) פשוט זורקת ולא רוצה , אמרנו מעולה! במקביל היא התחילה לאמר לנו מתי יש לה פיפי וקקי אז גמלנו אותה (בקלות).
עכשיו חיינו השתנו לגמרי , היא לא ישנה בגן ומעירה את כל הילדים
בנוסף נרדמת בלילה בשעה 22:00 אחרי סרטים ובכי ובבוקר אנחנו מעירים אותה לגן.
ניסינו הכל , קנינו לה את כל המוצצים בכל הצבעים והצורות.
דיברנו איתה אינספור אבל היא עקשנית לא הולכת לישון,לא רוצה מוצץ וכל דקה קמה לעשות פיפי.
מה אפשר לעשות ?
מאת: אורח/ת
2. ילדה בת שנתיים לא נרדמת בגלל גמילה ממוצץ (שלה)
06/11/2014 12:52
היי,היא יכולה להירדם גם ללא מוצץ, אני חושבת שלא בזה העניין בעיקר כשהיא אומרת שאינה רוצה אותו.
אם היא יודעת לדבר נסו להבין מה היא כן רוצה ומזה תוכלו ליצור שיח מקדם יותר. תשאלו אותה מה יוכל לעזור לה להירדם? מה היא צריכה? תמיד המשיכו להרגיע אותה במגע/חיבוק וכו.. העובדה שאינה ישנה בצהריים גם היא כמובן משפיעה לרעה ללילה כיון שהיא נמצאת בעייפות יתר וזה מקשה על השינה. בימים האלה כדאי לשים לב מתי היא מראה סמני עייפות ייתכן והיא צריכה ללכת לישון הרבה יותר מוקדם מקודם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום