ילדה בת שנתיים לא נרדמת בגלל גמילה ממוצץ (שלה)

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. ילדה בת שנתיים לא נרדמת בגלל גמילה ממוצץ (שלה)
05/11/2014 21:44
שלום
הילדה שלי עד גיל שנתיים פק"ל ב7 הולכת לישון עם מוצץ לילה שלם , לפני כמה ימים היא החליטה שהיא לא רוצה מוצץ ,כל מוצץ שמקבלת (מכל הסוגים) פשוט זורקת ולא רוצה , אמרנו מעולה! במקביל היא התחילה לאמר לנו מתי יש לה פיפי וקקי אז גמלנו אותה (בקלות).

עכשיו חיינו השתנו לגמרי , היא לא ישנה בגן ומעירה את כל הילדים
בנוסף נרדמת בלילה בשעה 22:00 אחרי סרטים ובכי ובבוקר אנחנו מעירים אותה לגן.

ניסינו הכל , קנינו לה את כל המוצצים בכל הצבעים והצורות.
דיברנו איתה אינספור אבל היא עקשנית לא הולכת לישון,לא רוצה מוצץ וכל דקה קמה לעשות פיפי.
מה אפשר לעשות ?
מאת: אורח/ת
2. ילדה בת שנתיים לא נרדמת בגלל גמילה ממוצץ (שלה)
06/11/2014 12:52
היי,

היא יכולה להירדם גם ללא מוצץ, אני חושבת שלא בזה העניין בעיקר כשהיא אומרת שאינה רוצה אותו.
אם היא יודעת לדבר נסו להבין מה היא כן רוצה ומזה תוכלו ליצור שיח מקדם יותר. תשאלו אותה מה יוכל לעזור לה להירדם? מה היא צריכה? תמיד המשיכו להרגיע אותה במגע/חיבוק וכו.. העובדה שאינה ישנה בצהריים גם היא כמובן משפיעה לרעה ללילה כיון שהיא נמצאת בעייפות יתר וזה מקשה על השינה. בימים האלה כדאי לשים לב מתי היא מראה סמני עייפות ייתכן והיא צריכה ללכת לישון הרבה יותר מוקדם מקודם.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד