תינוקת בת שנה וחודש

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת בת שנה וחודש
08/11/2014 23:35
היי
יש לי תינוקת
בת שנה וחודש שכל פעם שהתחלנו איזה שהוא תהליך של שגרת שינה נהרס בגלל צמיחת שיניים היא מגיל 5 חודשים מוציאה שיניים וככל הנראה מאוד כואב לה.
לאחרונה הוציאה 4 שינים טוחנות ועברנו לילות לא פשוטים בכלל אך בימים האחרונים קורה משהו
נוסף שהיא קמה מתוך שינה בצרחות אימים מפחידות שלא נותנות שנייה של להבין מה קרה.
צרחות ובכי בועטת אם מחזיקים אותה בדרך כלל היד בתוך הפה.
האם יש משהו לעשות או פשוט להמתין להוצאת השיניים ?

אני בחודש 7 להריון שני ורוצה שהלילות יהיו מסודרים יותר לקראת הלידה .
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת שנה וחודש
10/11/2014 12:07
היי,

אם התחלתם בתהליך הקניית הרגלים חשוב מאוד להמשיך אותו גם במידה ויש כאבי שיניים אחרת בכל פעם חוזרים אחורה, ההתחלה שוב קשה יותר ויותר.
לא מתחילים בזמן הכאב אבל אם כבר התחלתם ואז מופיע כאב רצוי להמשיך.
התעוררויות בצרחות בלילה יכולות לנבוע מעייפות יתר, התקפי זעם, נובעים גם מבלבול (במידה ואתם מנסים כל מני דרכים להרדים אותה). בשני המקרים יש להרגיע על הידיים עד שנרגעת מבלי לנסות כל מני דברים ורק אחרי שרגועה להניח במיטה ולהרדים. תמיד באותו אופן הרדמה.
במידה והיא צורחת אבל אינה מגיבה לכם ונראה כאילו היא לא מתקשרת ייתכן והיא באמצע חלום, במקרה כזה יש להקפיד שלא להעיר אותה. אפשר להניח עליה יד ולנסות ללחוש אבל להמתין עד שזה יחלוף מבלי להעיר אותה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד