פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת 5 חודשים ישנה ביום וערה בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הקטנה שלי (כנראה באקבות משבר 4 חודשים + בקיעת שיניים) לא נרדמת בלילה עד השעה 5:00 בבוקר והשינה שלה לא רציפה- מתעוררת שוב בשעה 7:00 ואחרי החלפת חיתול והנקה היא נרדמת שוב ב8:00 וישנה לפרקים ארוכים יותר... עד השעה 20:00 בערב. היא ערה לחלוטין בין 20:00 ל24:00 ואני מנסה להרדים אותה עד 5:00 וכל יום זה חוזר על עצמו. חשוב לי לציין כי עד גיל 4 חודשים בערך היא ישנה לילה שלם רצוף 24:00-8:00/9:00 .
אני לא יודעת מה לעשות... ממש אובדת עצות!
חשבתי פשוט לא לתת לה לישון במהלך היום, אבל זה גם הזמן שלי לנמנם קצת כשהיא סוף סוף ישנה קצת יותר... אני מרגישה שאנחנו פשוט ברגרסיה מטורפת :(
אני מאוד אשמח לכיוון או עצה מה עליי לעשות כדי לסדר לה את השעון בחזרה... חשוב לי לציין כי היא על הנקה מלאה ובלילה יונקת עד שנרדמת על הציצי ואני מניחה אותה חזרה במיטה שלה...
על מנת לעזור לה להפוך את היום והלילה צריך במהלך היום לחשוף אותה להמון אור שמש. גם להיות איתה בחוץ וגם בבית, לישון באור מלא. לא לתת לה לישון יותר משעתיים רצוף
בערב, טקס שינה קבוע בכל ערב באותה השעה ומאותו הרגע להיכנס לחדר חשוך ולא לצאת ממנו עד הבוקר.
יחד עם זאת, כדאי לבדוק את סיבות ההתעוררות בלילה כדי למנוע אותם. את התשובות לזה תמצאי ברוב הפעמים בעזרה שאת נותנת לה כדי לחזור לישון.
ככל שהיא תדע לחזור לישון בכוחות עצמה כך היא תתעורר פחות.
1. תינוקת בת 5 חודשים ישנה ביום וערה בלילה
14/11/2014 15:22
שלום רב, מזה כחודש אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות.הקטנה שלי (כנראה באקבות משבר 4 חודשים + בקיעת שיניים) לא נרדמת בלילה עד השעה 5:00 בבוקר והשינה שלה לא רציפה- מתעוררת שוב בשעה 7:00 ואחרי החלפת חיתול והנקה היא נרדמת שוב ב8:00 וישנה לפרקים ארוכים יותר... עד השעה 20:00 בערב. היא ערה לחלוטין בין 20:00 ל24:00 ואני מנסה להרדים אותה עד 5:00 וכל יום זה חוזר על עצמו. חשוב לי לציין כי עד גיל 4 חודשים בערך היא ישנה לילה שלם רצוף 24:00-8:00/9:00 .
אני לא יודעת מה לעשות... ממש אובדת עצות!
חשבתי פשוט לא לתת לה לישון במהלך היום, אבל זה גם הזמן שלי לנמנם קצת כשהיא סוף סוף ישנה קצת יותר... אני מרגישה שאנחנו פשוט ברגרסיה מטורפת :(
אני מאוד אשמח לכיוון או עצה מה עליי לעשות כדי לסדר לה את השעון בחזרה... חשוב לי לציין כי היא על הנקה מלאה ובלילה יונקת עד שנרדמת על הציצי ואני מניחה אותה חזרה במיטה שלה...
מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת 5 חודשים ישנה ביום וערה בלילה
16/11/2014 12:02
היי,על מנת לעזור לה להפוך את היום והלילה צריך במהלך היום לחשוף אותה להמון אור שמש. גם להיות איתה בחוץ וגם בבית, לישון באור מלא. לא לתת לה לישון יותר משעתיים רצוף
בערב, טקס שינה קבוע בכל ערב באותה השעה ומאותו הרגע להיכנס לחדר חשוך ולא לצאת ממנו עד הבוקר.
יחד עם זאת, כדאי לבדוק את סיבות ההתעוררות בלילה כדי למנוע אותם. את התשובות לזה תמצאי ברוב הפעמים בעזרה שאת נותנת לה כדי לחזור לישון.
ככל שהיא תדע לחזור לישון בכוחות עצמה כך היא תתעורר פחות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

3. תודה רבה על התשובה (ל"ת)
17/11/2014 1:55
מאת: אורח/ת