מתעורר אחרי חצי שעה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. מתעורר אחרי חצי שעה
21/11/2014 15:31
היי, הקטנציק שלי בן שלושה וחצי חודשים. לאחרונה הוא מתעורר לאחר חצי שעה שישן בה עמוק גם בערב. הוא נרדם במיטה עם טפיחות או קצת נענוע ושיר.
כיצד אוכל לעזור לו לישון שינה רציפה?
מאת: אורח/ת
2. מתעורר אחרי חצי שעה
23/11/2014 9:46
כתבת "גם בערב", מתי עוד זה קורה?

בערב סמוך לשעת תחילת הלילה זה יכול להיות בגלל טקס שינה לא ברור וקבוע ו/או בגלל עייפות גדולה.
אם זה קורה גם בשעות היום תתחילי לעקוב אחר סמני עייפות ולמצוא את השעות המתאימות לו לשינה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. המשך
23/11/2014 10:01
תודה, הוא מתעורר בכל פעם אחרי חצי שעה גם ביום.. חייבת לציין שעד השבוע הוא היה ישן מצויין ללא התעוררות אחרי חצי שעה.
מאת: אורח/ת
4. המשך
23/11/2014 11:24
הרבה פעמים סביב גיל 4 חודשים יש שינוי לרעה בשינה. זה הזמן להקפיד או ליצור הרגלי שינה טובים.
ייתכן וסמני העייפות שלו משתנים וגם שעות השינה (הוא אמור להיות מסוגל להחזיק ער יותר זמן) ולכן כדאי לעקוב שוב אחר סמני עייפות. תינוק שהולך לישון עייף מדי או לא מספיק עייף ישן פחות טוב.
אם הוא מתעורר לאחר שינה של לפחות חצי שעה מומלץ שלא להחזיר אותו לישון כי זה מקבע דפוס של שינה קצרה.
אם סדר היום שלו נכון ומתאים לו ועדיין הוא ממשיך להתעורר אז אפשר להיכנס אליו כ-10 דקות לפני שמתעורר, לתת לו מגע עדין (להקפיד לא להעיר אותו) עד שאת מרגישה שהוא נכנס לשינה עמוקה. אחרי כמה ימים אפשר להפסיק. זה נכון רק לשעות היום!

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד