התעוררויות בגיל 8.5 להנקה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התעוררויות בגיל 8.5 להנקה
09/12/2014 20:08
שלום,
בני בן 8.5 חודשים. מתעורר באופן קבוע להנקה בשעות הבאות: 21:30(בשעה הזאת מרגיעה על הידיים ומחזירה למיטה, עשיתי זאת כבר כשבועיים במקום להניק ולרוב מושך עד עשר-אחת עשרה, אך לא תמיד), 2 בלילה (הנקה), 4 (הנקה), 6:30 (התעוררות סופית הנקה). לפעמים מתעורר גם ב5....כלומר המון התעוררויות. אני כרגע מטפלת בהתעוררות הראשונה של 21:30, כשאצליח לדחות בשעה באופן עקבי, מה לעשות הלאה, ומה לעשות עם שער ההתעוררויות?. חשוב להדגיש כי הוא יודע להירדם לבד, למשל ביום או בהשכבה לשינת לילה, רק מניחה במיטה ונרדם (אין ציצי לפני...). אשמח לעזרה והשגות בנושא. דבר נוסף, הוא באחוזון 9 כרגע, ירד מאחוזון 30 (הרופאה אומרת שבגיל ושלב זה טבעי שיורדים בגלל שתינוקות בתנועה הרבה יותר...).
תודה רבה!!!
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות בגיל 8.5 להנקה
09/12/2014 21:20
היי,

הדרך שני מוצאת שעובדת הכי טוב היא לשמור על טווח שעות קבוע למשל - הוא אוכל כל 3 שעות ואז אם הולך לישון ב 19 אז ארוחה הבאה היא ב 22, 1, 4 ואז אחרי התעוררות הבוקר. וכך לדחות בכל כמה ימים את פער השעות (כלומר, לעבור לאוכל כל 4 שעות וכך הלאה). במקביל לשים לב ולוודא שאינו נרדם או מתנמנם בזמן האוכל.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. התעוררויות בגיל 8.5 להנקה
10/12/2014 16:23
הבנתי, אבל בפועל קורה לי שאם הארוחה הבאה אמורה להיות ב22 במקום 21, אז בד"כ נרדם עד 12, ואז זה פער של שש-חמש שעות מהארוחה האחרונה. אז הארוחה הבאה להתעקש שתהיה באיזו שעה? ארבע לפחות? מתחילה להתבלבל כבר....
4. התעוררויות בגיל 8.5 להנקה
10/12/2014 21:05
הפער שאת קובעת הוא מינימום כלומר- לא נעיר אותו לאכול אבל אם ימשוך יותר זה נהדר.
אם הוא אמור לאכול כל 4 שעות אז ברגע שסיים לאכול הארוחה הבאה תהיה בעוד 4 שעות. אם הוא פתח פער גדול יותר זה מבורך ואז כשהוא מסיים לאכול שוב סופרים 4 שעות. אם את רואה שאחרי 2-3 לילות הוא ממשיך לפתוח פער של 5-6 שעות אז תגדילי את הפער.
(דוגמה - אם נרדם מ 21 עד 12 ואז אוכל, את סופרת שוב 4 שעות והארוחה הבאה אמורה להיות מינימום בשעה 4.)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
5. תודה רבה רבה :) כמה טוב שיש אנשים כמוך שעוזרים!! (ל"ת)
12/12/2014 8:41
6. תודה :) (ל"ת)
14/12/2014 12:03
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד