חזרה לעבודה ושירת השינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. חזרה לעבודה ושירת השינה
26/12/2014 21:42
הי.יש לי בת מקסימה בת 4 חודשים.לאחר המון ייסורים הצלחתי להרגיל אותה לישון באמצעות "לחישה טפיחה", היא עדיין לא נרדמת לגמרי לבד אלא זקוקה למגע ולקול שלי כדי להירגע ולהירדם. השבוע אני חוזרת לעבודה והיא תהייה אצל חמתי שלא מאמינה שתינוק יכול וצריך להירדם לבד וזקוק לעזרה, היא מרדימה באמצעות נידנודים ולא מוכנה להרדים באמצעות מגע וקול (מה שגם לא נראה לי שיצליח כי בתי רגילה לקול שלי וגם לא בטוחה שלחמותי תהייה את הסבלנות הדרושה ללחישה טפיחה ).שאלתי היא האם צורת ההרדמה אצל חמותי עלולה לפגוע לרעה בצורת ההרדמה שלי ולהרוס לי את כל מה שבניתי עד עכשיו? אודה לתשבותך
מאת: אורח/ת
2. חזרה לעבודה ושירת השינה
28/12/2014 14:59
היי,

נדנוד של המיטה הוא מאוד דומה לליטופים ובשני המקרים מדובר בעזרה בהירדמות כך שלא אמורה להיות בעיה.
בנוסף, תינוקות עושים את ההפרדה בין מה שהם רגילים אצל אימא/אבא ומה שהם לומדים להתרגל אליו אצל מטפלת/גן ולכן כמעט אף פעם זה אינו פוגע בתהליך של ההורים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד