פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » בת 10 חודשים קמה חצי שעה לאחר ההירדמות כמה לילות באופן קבוע
בת 10 חודשים קמה חצי שעה לאחר ההירדמות כמה לילות באופן קבוע
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

התינוקת שלי בת עשרה חודשים והיא מתעוררת כבר כמה לילות באופן קבוע אחרי חצי שעה מהרגע ששמנו אותה לישון. היא ישר קמה בבכי היסטרי. אני מנסה להרגיע עם מוצץ ומגע אך הבכי מתגבר ואז אני נאלצת להרים אותה, להרגיע ולהחזיר למיטה. זה תהליך שאורך כשעה וחצי בערך. יש לציין כי הבת שלי לא נרדמה אף פעם בידיים, מגיל לידה היא נרדמת לבד במיטה ומתעוררת בבוקר. לפעמים היא מתעוררת למוצץ וחוזרת לישון מיד. חשבתי אולי זה כאב שיניים אבל שללתי מהר מאוד מכיוון שההתעוררות שלה היא בשעה קבועה.
אשמח לייעוץ בנושא, יהלי.
שני דברים שכדאי לבדוק הראשון זה שהיא לא בעייפות יתר. כלומר, הולכת לישון בזמן הנכון לה ולא כשהיא עייפה מדי.
השני זה טקס השינה. הטקס צריך להיות קבוע מרגיע ומכין לקראת שינה וכשהוא אינו כזה הוא עלול ליצור יקיצות סמוכות להירדמות.
כמו-כן כדאי לשים לב מה היא צריכה במהלך השעה וחצי ומה בסופו של דבר קורה שמחזיר אותה לישון. במידה ויש לה "הפתעה" או "רווח" מזה היא תמשיך להתעורר לפרק זמן ממושך.
1. בת 10 חודשים קמה חצי שעה לאחר ההירדמות כמה לילות באופן קבוע
04/01/2015 22:39
שלום :)התינוקת שלי בת עשרה חודשים והיא מתעוררת כבר כמה לילות באופן קבוע אחרי חצי שעה מהרגע ששמנו אותה לישון. היא ישר קמה בבכי היסטרי. אני מנסה להרגיע עם מוצץ ומגע אך הבכי מתגבר ואז אני נאלצת להרים אותה, להרגיע ולהחזיר למיטה. זה תהליך שאורך כשעה וחצי בערך. יש לציין כי הבת שלי לא נרדמה אף פעם בידיים, מגיל לידה היא נרדמת לבד במיטה ומתעוררת בבוקר. לפעמים היא מתעוררת למוצץ וחוזרת לישון מיד. חשבתי אולי זה כאב שיניים אבל שללתי מהר מאוד מכיוון שההתעוררות שלה היא בשעה קבועה.
אשמח לייעוץ בנושא, יהלי.
מאת: אורח/ת
2. בת 10 חודשים קמה חצי שעה לאחר ההירדמות כמה לילות באופן קבוע
05/01/2015 12:40
היי,שני דברים שכדאי לבדוק הראשון זה שהיא לא בעייפות יתר. כלומר, הולכת לישון בזמן הנכון לה ולא כשהיא עייפה מדי.
השני זה טקס השינה. הטקס צריך להיות קבוע מרגיע ומכין לקראת שינה וכשהוא אינו כזה הוא עלול ליצור יקיצות סמוכות להירדמות.
כמו-כן כדאי לשים לב מה היא צריכה במהלך השעה וחצי ומה בסופו של דבר קורה שמחזיר אותה לישון. במידה ויש לה "הפתעה" או "רווח" מזה היא תמשיך להתעורר לפרק זמן ממושך.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום