בעיות שינה לתינוקת בת חצי שנה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בעיות שינה לתינוקת בת חצי שנה
06/01/2015 22:08
שלום רב.ביתי בת חצי שנה.נמצאת איתי כרגע בעבודה כשלושה חודשים כבר.מתקשה מאוד לישון בהחלה הייתה ישנה בעגלה אך הייתה לה התנגדות ותמיד הייתה נכנסת לישון עצבנית מאוד.הבאתי לה לול וניראה שיותר נוח לה אבל עדיין מתקשה להירדם לבד.חשוב להדגיש שאיפה שאני עובדת אין מלא אנשים ויש רעש סביר בהחלט. לפעמים הילדה יכולה להרדם בבוקר שעה ולפעמים שעתים אך שנת וצהרים לפעמים בקושי ישנה חצי שעה. כשם שאינה ישנה מספיק היא מאוד עצבנית ועייפה וזה קשה מאוד. כימד ניתן לעזור לה?ומה סדר יום לתינוקת בת חצי שנה בנוגע לשעות השינה? תודה אשמח מאוד לעזרה!!!
מאת: אורח/ת
2. בעיות שינה לתינוקת בת חצי שנה
09/01/2015 16:44
הי,

בגיל הזה יש לרוב כ-3 תנומות יום: בוקר, צהריים, אחה"צ.
שנות היום הן לרוב קשות יותר, חושב לשים לב לסמני עייפות ולהרדים אותו בהתאם להם. זמן שינה מתאים הוא חשוב להרדמה קצרה ושינה ארוכה.
בנוסף, מומלץ להרדים בחדר חשוך וללא גירויים ולרוב גם טקס שינה יכול להועיל.
בעיקר, אם בשנות היום בבית ובלילה הוא יודע להירדם בכוחות עצמו אז הוא ידע לעשות כך גם בעבודה בתנאים המתאימים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד