פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן 4 חודשים בעיות בשינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הקטני שלי בן 4 חודשים ושבוע יש איתו ממש קשיים בהרדמות
ביום לוקח לי חצי שעה להרדים אותו בשביל תנומה של 40 דק גג וזה כאילן כל היום אני עסוקה בהרדמות שלו שקשה מאוד כי אני מנענעת את העריסה ורז הוא ממש בוכה אז אני גם מנדנדת על הידיים ושוב עריסה וככה עד שנרדם בקושי לוקח מוצץ צריך לדחוף כל הזמן לפה שלו
עכשיו לגבי הערב לוקח לו מלא זמן להירדם והרבה יקיצות אני יושה לו טקס שינה קבוע בשש עד שש וחצי ככה . גם גשהוא ער שעה וחצי מהתנומת צהריים וגם כשהוא ער שלוש שעות עדיין קשה לו להרדם בוכה המון
לפני זה היתי מניקה והוא היה נרדם עד 23.00 לפחות עכשיו מתעורר כל חצי שעה בערך וגם בלילה מניקה אותו כל שעה וחצי בערך הוא נרדם שמה בעריסה והוא שוב מתעורר בבכי ואז אני מרדימה על הידיים בקיצור ממש קשה כבר אין כח סליחה על החפירה אודה לעזרה
מקור היקיצות הוא עזרה שבנך רגיל לקבל על מנת לחזור לישון. אם הוא נרדם בהנקה אז כדאי לנתק את הקשר בין האוכל לשינה ולא לאפשר לו להירדם בזמן האוכל.
מוצץ- אם אינו רוצה, אפשר לוותר. לא צריך להיאבק על זה.
אופן ההרדמה, במידה ואינו נרדם בזמן האוכל אפשר לנסות להתחיל להרדים ללא המגע. יכול להיות שהוא כבר פיתח "עמידות" והמגע אינו עוזר ולכן יש גם יותר יקיצות.
אם הוא כן נרדם בזמן אוכל אז כאמור לוודא שזה לא יקרה ואז כשיהיה שיפור להפסיק עם המגע.
1. בן 4 חודשים בעיות בשינה
11/01/2015 16:58
שלוםהקטני שלי בן 4 חודשים ושבוע יש איתו ממש קשיים בהרדמות
ביום לוקח לי חצי שעה להרדים אותו בשביל תנומה של 40 דק גג וזה כאילן כל היום אני עסוקה בהרדמות שלו שקשה מאוד כי אני מנענעת את העריסה ורז הוא ממש בוכה אז אני גם מנדנדת על הידיים ושוב עריסה וככה עד שנרדם בקושי לוקח מוצץ צריך לדחוף כל הזמן לפה שלו
עכשיו לגבי הערב לוקח לו מלא זמן להירדם והרבה יקיצות אני יושה לו טקס שינה קבוע בשש עד שש וחצי ככה . גם גשהוא ער שעה וחצי מהתנומת צהריים וגם כשהוא ער שלוש שעות עדיין קשה לו להרדם בוכה המון
לפני זה היתי מניקה והוא היה נרדם עד 23.00 לפחות עכשיו מתעורר כל חצי שעה בערך וגם בלילה מניקה אותו כל שעה וחצי בערך הוא נרדם שמה בעריסה והוא שוב מתעורר בבכי ואז אני מרדימה על הידיים בקיצור ממש קשה כבר אין כח סליחה על החפירה אודה לעזרה
מאת: אורח/ת
2. בן 4 חודשים בעיות בשינה
12/01/2015 15:45
ראשית, שימי לב לסמני עייפות. הרדמה בעיתוי הנכון היא קצרה יותר ושינה ארוכה יותר. השתדלי שלא יגיע עייף מדי או לא מספיק עייף.מקור היקיצות הוא עזרה שבנך רגיל לקבל על מנת לחזור לישון. אם הוא נרדם בהנקה אז כדאי לנתק את הקשר בין האוכל לשינה ולא לאפשר לו להירדם בזמן האוכל.
מוצץ- אם אינו רוצה, אפשר לוותר. לא צריך להיאבק על זה.
אופן ההרדמה, במידה ואינו נרדם בזמן האוכל אפשר לנסות להתחיל להרדים ללא המגע. יכול להיות שהוא כבר פיתח "עמידות" והמגע אינו עוזר ולכן יש גם יותר יקיצות.
אם הוא כן נרדם בזמן אוכל אז כאמור לוודא שזה לא יקרה ואז כשיהיה שיפור להפסיק עם המגע.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום