פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן חצי שנה מתעורר עירני בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בשיטת הלוחשת עם חריגות שהתאימו לנו. היה כיף
הוא נולד עם אף סתום, היה חולה כמה פעמים ...גזים ...ובכלל היה לי קשה עם ההנקה שלו (אף סתום...) עד עכשו הוא אכלן גרוע (נשפך מהצד של הבקבוק)
ישן ב-8 מעירים ב-11 לארוחת חלום, עד לפני כמ ה שבועות לפני הברונכית הקשה והמעבר לחמותי כמטפלת היה מתעורר פעמים או שלוש בלילה ונרדם בקלות. (לא אוכל בלילה)
ביום קם בין 1-3 נרדם מהר עם מוצץ (שעות קבועות (בזה ידעתי לטפל עם הקטנה כאשר לא היו עוד התעוררויות...) אח"מתחיל הסיוט
מתעורר בערך ב4 וחצי עירני לחלוטין, מיד מרימים להרדים (כמו שהרגלנו לצערנו בידיים בנדנוד, אצל בעלי בהליכה ושירה...) לוקח הרבה זמן ...לא עובר חצי שעה אולי שעה שוב מתעורר לגמרי ...מרים ראש מפטפט עושה משחקי לשון (ישן על הבטן) ושוב מנסים להרדים, מניחים מתעורר מחייך,וכבר מגיע הבוקר ואנחנו הרוגים מעייפות.
ליידעה, אנחנו ממש א משתפים פעולה עם החיוכים שלו, מיד מנסים להרדים ,
לא מוכן בלי נדנוד על כסא נדנדה להרדם, וכשהוא במצב ערות פשוט משחק אם הוא לא בנדנוד.
חמותי ממש לא שומרת על סדר יום אכילה ושינה קבועים ("הוא לא רוצה לישון-מה לעשות")
אני כבר הרוגה, שקלתי להתפטר מהעבודה..כי אני כבר עושה פדיחות ...
איך אפשר לתקן
מה עושים כשהוא עירני?!?!?!?
אשמח לסיוע
תודה
מדברייך נשמע שהבן שלך זקוק להרבה עזרה בהרדמות, מה שמביא לתופעה של עמידות. העמידות באה לידי ביטוי הן בהרדמות קשות וארוכות, הן ביקיצות רבות וגם בחלונות עירות שבהם הילד נראה עירני לחלוטין וקשה מאד להחזירו לישון. כדי להימנע מההתעוררויות יש ללמדו להירדם באופן עצמאי ללא כל תלות של נדנוד, בקבוק וכו'.
כדי לעשות זאת עליכם להשכיבו במיטה כשהוא ער ולעזור לו להירדם עם מגע שלכם (ליטוף, טפיחות, נדנוד קל וכו'), אם הוא בוכה והמגע אינו עוזר הוציאו והרגיעו על הידיים והחזירו למיטה מייד כשנרגע. הרעיון הוא להרגילו להירדם בתוך המיטה ולא מחוצה לה. בהדרגה תוכלו להפחית את המגע כדי ללמד אותו הירדמות עצמאית, ואכ"ח להתרחק מהמיטה.
כאשר אתם מאכילים אותו הקפידו לנתק כאשר היניקות נחלשות ונעשות איטיות כדי שיכנס למיטה ער. אני לא ממליצה על ארוחת חלום מכיוון שבדרך כלל אינה עוזרת לשינה איכותית ורצופה ועלולה לקבע יקיצה באותו זמן.
בהצלחה,
שרון
1. בן חצי שנה מתעורר עירני בלילה
09/04/2010 23:26
יש לו אחות בת שנתיים שאותה הרגלנמו לישון כל הלילה (בד"כ) ולהרדם לבדבשיטת הלוחשת עם חריגות שהתאימו לנו. היה כיף
הוא נולד עם אף סתום, היה חולה כמה פעמים ...גזים ...ובכלל היה לי קשה עם ההנקה שלו (אף סתום...) עד עכשו הוא אכלן גרוע (נשפך מהצד של הבקבוק)
ישן ב-8 מעירים ב-11 לארוחת חלום, עד לפני כמ ה שבועות לפני הברונכית הקשה והמעבר לחמותי כמטפלת היה מתעורר פעמים או שלוש בלילה ונרדם בקלות. (לא אוכל בלילה)
ביום קם בין 1-3 נרדם מהר עם מוצץ (שעות קבועות (בזה ידעתי לטפל עם הקטנה כאשר לא היו עוד התעוררויות...) אח"מתחיל הסיוט
מתעורר בערך ב4 וחצי עירני לחלוטין, מיד מרימים להרדים (כמו שהרגלנו לצערנו בידיים בנדנוד, אצל בעלי בהליכה ושירה...) לוקח הרבה זמן ...לא עובר חצי שעה אולי שעה שוב מתעורר לגמרי ...מרים ראש מפטפט עושה משחקי לשון (ישן על הבטן) ושוב מנסים להרדים, מניחים מתעורר מחייך,וכבר מגיע הבוקר ואנחנו הרוגים מעייפות.
ליידעה, אנחנו ממש א משתפים פעולה עם החיוכים שלו, מיד מנסים להרדים ,
לא מוכן בלי נדנוד על כסא נדנדה להרדם, וכשהוא במצב ערות פשוט משחק אם הוא לא בנדנוד.
חמותי ממש לא שומרת על סדר יום אכילה ושינה קבועים ("הוא לא רוצה לישון-מה לעשות")
אני כבר הרוגה, שקלתי להתפטר מהעבודה..כי אני כבר עושה פדיחות ...
איך אפשר לתקן
מה עושים כשהוא עירני?!?!?!?
אשמח לסיוע
תודה
מאת: אורח/ת
2. בן חצי שנה מתעורר
13/04/2010 17:02
הי,מדברייך נשמע שהבן שלך זקוק להרבה עזרה בהרדמות, מה שמביא לתופעה של עמידות. העמידות באה לידי ביטוי הן בהרדמות קשות וארוכות, הן ביקיצות רבות וגם בחלונות עירות שבהם הילד נראה עירני לחלוטין וקשה מאד להחזירו לישון. כדי להימנע מההתעוררויות יש ללמדו להירדם באופן עצמאי ללא כל תלות של נדנוד, בקבוק וכו'.
כדי לעשות זאת עליכם להשכיבו במיטה כשהוא ער ולעזור לו להירדם עם מגע שלכם (ליטוף, טפיחות, נדנוד קל וכו'), אם הוא בוכה והמגע אינו עוזר הוציאו והרגיעו על הידיים והחזירו למיטה מייד כשנרגע. הרעיון הוא להרגילו להירדם בתוך המיטה ולא מחוצה לה. בהדרגה תוכלו להפחית את המגע כדי ללמד אותו הירדמות עצמאית, ואכ"ח להתרחק מהמיטה.
כאשר אתם מאכילים אותו הקפידו לנתק כאשר היניקות נחלשות ונעשות איטיות כדי שיכנס למיטה ער. אני לא ממליצה על ארוחת חלום מכיוון שבדרך כלל אינה עוזרת לשינה איכותית ורצופה ועלולה לקבע יקיצה באותו זמן.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של