גמילה ממוצץ בשינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. גמילה ממוצץ בשינה
03/02/2015 14:16
שלום יש לי בת מקסימה בת שנה ו 8 חודשים אני רוצה להתחיל להרגיל אותה לישון בלי מומץ
השינה אצלינו היא טפו טפו בסדר אבל רק איתו!!!
ניסיתי להשכיב ללא מומץ זה יכול להמשך שעות עד שאני מתייאשת ונותנת לה מוצץ רק איתו היא נרדמת
בלילה כשה היא כבר ישנה עמוק אני מוציאה אותו מהפה וזה בסדר
אבל איך אני גורמת לה להפסיק להרדם איתו?
מאת: אורח/ת
2. גמילה ממוצץ בשינה
03/02/2015 15:36
היי,

גמילה ממוצץ עדיף שתהיה גמילה כל היום. במידה וגם במהלך היום אין מוצץ (לא בזמן ערות ולא בשינה) אז אפשר.
הגמילה היא חד משמעית. אין מוצץ וזהו. אחרי 2-3 לילות היא תצליח להירדם בלעדיו. תמיד להמשיך ולתת מענה לבכי.
יחד עם זאת, מוצץ אינו מפריע לשינה בלילה ואינו מוביל להתעוררויות אם היא יודעת לקחת אותו בכוחות עצמה.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. גמילה ממוצץ בשינה
04/02/2015 14:22
היא יודעת
היא איתו רק בשינה אני שפוט לא רוצה שתתרגל אליו וחוששת שלא ימשך זמן רב מידי
4. גמילה ממוצץ בשינה
05/02/2015 15:57
את יכולה לבחור מתי זה עבורך זמן רב מדי ולעשות את הגמילה.
יש כאלה שעבורם הזמן הוא גיל 3 ויש כאלה הרבה יותר מוקדם. כשתחליטי שזה הזמן הנכון לך ותהי שלמה עם זה, אז הגמילה תעבור לך יותר טוב וכמובן גם לביתך.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
5. גמילה ממוצץ בשינה
09/02/2015 14:42
תודה
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה