פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3בן ארבעה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

גנית - הייתי בהרצאתך לפני כשבוע בקיריית אונו ומאוד נהניתי, חזרתי עם המון מוטיבציה אולם בשבוע האחרון היא קצת ירדה - בני בן כארבעה חודשים ועד לפני כשבוע נרדם במיטה עם ליטופים. ביום בהיר - בלי הסבר הגיוני (לא חלה או משהו בסגנון) הוא התחיל לפרוץ בבכי חזק ביותר במיטה - הרמתי אותו וכאשר נרגע ניסיתי להחזירו למיטה - ושוב פרץ בבכי סוער שרק הלך והתחזק - הרם \ הורד לא עזר ורק עיצבן אותו יותר מה שגרם לי בסופו של דבר להרדימו בידיים. אני מרגישה שהרם\הורד לא היה עוזר כיוון שהיה בבכי היסטרי והזיע כולו - לא רציתי להמשיך כי חשתי שזה מוגזם כבר...
מה עלי לעשות???
1. בן ארבעה חודשים
02/05/2010 10:01
שלום,גנית - הייתי בהרצאתך לפני כשבוע בקיריית אונו ומאוד נהניתי, חזרתי עם המון מוטיבציה אולם בשבוע האחרון היא קצת ירדה - בני בן כארבעה חודשים ועד לפני כשבוע נרדם במיטה עם ליטופים. ביום בהיר - בלי הסבר הגיוני (לא חלה או משהו בסגנון) הוא התחיל לפרוץ בבכי חזק ביותר במיטה - הרמתי אותו וכאשר נרגע ניסיתי להחזירו למיטה - ושוב פרץ בבכי סוער שרק הלך והתחזק - הרם \ הורד לא עזר ורק עיצבן אותו יותר מה שגרם לי בסופו של דבר להרדימו בידיים. אני מרגישה שהרם\הורד לא היה עוזר כיוון שהיה בבכי היסטרי והזיע כולו - לא רציתי להמשיך כי חשתי שזה מוגזם כבר...
מה עלי לעשות???
מאת: אורח/ת
2. רק להוסיף...
02/05/2010 10:05
דבר נוסף הוא שאני פתאום לא מצליחה לזהות את סימני העייפות שלו - הוא מושך באוזניים אולם ברגע שאנחנו הולכים למיטה הוא נראה עירני למדי! מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות