פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרדמות, בכי ואוכל בשינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אנני יודעת מה לעשות על מנת לגרום לה לישון לילה שלם משמונה בערב ועד שש או חמש ברצף. כל קימה מעייפת אותי מאוד.
ראשית, בגיל 6 חודשים התעוררות אחת או שתיים לאוכל במהלך הלילה זה סביר כל עוד היא לא זקוקה לבקבוק כדי להירדם. כדי להגיע למצב של לילה רצוף והפחתת האוכל, עלייך לעבוד איתה על הירדמות עצמאית. אני מבינה שאת מרדימה אותה עם מגע במיטה, ואם ההרדמות באופן זה עקביות לאורך כל היום, את יכולה בהדרגה להתחיל להפחית את התלות שלה במגע. שבי ליד מיטתה וכל עוד היא שוכבת רגועה אל תגעי בה. אם היא בוכה השתמשי במגע על מנת להרגיע ואם זה לא עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. ברגע שנרגעת השכיבי שוב במיטה ואפשרי לה לנסות להירדם ללא הטפיחות.
לגבי התלות בבקבוק, כשהיא אוכלת לפני השינה ובמהלך לילה הקפידי לנתק אותה כשהיניקות נעשות איטיות יותר ונחלשות והשכיבי במיטה לפני שמתנמנמת על הבקבוק.
בהצלחה,
שרון
1. הרדמות, בכי ואוכל בשינה
24/05/2010 11:14
אני אם חד הורית לילדה בת 6 וחצי חודשים. בהתחלה הכל היה נפלא היא ישנה הרבה יחסית ולאורך זמן והיתה קמה לאכול בלילה כל 3 שעות משעה אחת בלילה. גם כעת היא יחסית ישנה הרבה כבר בסביבות שבע וחצי בערב היא רוצה לישון. את ארוחת הלילה שרק בשבועיים האחרונים התחלנו עם דייסה של תחליב חלב היא לא מוכנה לקחת בחדר לפני השינה אלא כשעה אחרי (זה אחרי חצי שנה של יניקה בלבד בלי הסכמה לקבל שום תחליף מזור משביע יותר ללילה) מה שקורה בזמן האחרון הוא שאפילו כמות של 180 לא מספיקה לה לישון כל הלילה ואחרי 5 שעות היא קמה עם צרחות לאוכל וחוזרת לישון עד שש בבוקר. גם הרגלי השינה לא קלים היא לא נרדמת כמעט לבד ועצמאית אלא עם תפיחות על הישבן במיוחד כשהיא מאוד עייפה.ולרוב השינה מלווה בבכי. עלי לציין שההתעוררות היא עם חיוך ושמחה. אנני יודעת מה לעשות על מנת לגרום לה לישון לילה שלם משמונה בערב ועד שש או חמש ברצף. כל קימה מעייפת אותי מאוד.
מאת: אורח/ת
2. הרדמות ואוכל
26/05/2010 17:12
הי,ראשית, בגיל 6 חודשים התעוררות אחת או שתיים לאוכל במהלך הלילה זה סביר כל עוד היא לא זקוקה לבקבוק כדי להירדם. כדי להגיע למצב של לילה רצוף והפחתת האוכל, עלייך לעבוד איתה על הירדמות עצמאית. אני מבינה שאת מרדימה אותה עם מגע במיטה, ואם ההרדמות באופן זה עקביות לאורך כל היום, את יכולה בהדרגה להתחיל להפחית את התלות שלה במגע. שבי ליד מיטתה וכל עוד היא שוכבת רגועה אל תגעי בה. אם היא בוכה השתמשי במגע על מנת להרגיע ואם זה לא עוזר הוציאי והרגיעי על הידיים. ברגע שנרגעת השכיבי שוב במיטה ואפשרי לה לנסות להירדם ללא הטפיחות.
לגבי התלות בבקבוק, כשהיא אוכלת לפני השינה ובמהלך לילה הקפידי לנתק אותה כשהיניקות נעשות איטיות יותר ונחלשות והשכיבי במיטה לפני שמתנמנמת על הבקבוק.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של