פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3רשלנות רפואית
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הריון ולידה רפואי
05/03/2025 10:17
15/02/2025 15:16
22/10/2024 16:49
29/06/2024 15:25
17/06/2024 15:24

מנהל/ת את הפורומים: הריון ולידה רפואי
אחרי שבוע וחצי הגעתי לרופא שלי שקבע שזה שום דבר, ויכול להיות שישרף ויכאב, זה עובר לבד כך אמר.
אחרי חודש הגעתי למיון שם אושפזתי יומיים בשל חום גבוהה כתוצאה מזיהום מאותו חתך ותפר! במיון אמרו לי שהמצב חמור מאוד ואיך הגעתי לזה.
אני חושבת שרופא הנשים שלי נהג בי בזלזול כשאמר לי במילים אחרות "את מפונקת, יש את זה לכולן, זה יעבור לבד". זו ממש היתה הרגשתי!
אני רוצה להגיש נגדו תביעה, כיצד ומאיפה מתחילים!
פשוט חוסר אחריות מצידו לזלזל בכאבי ככה.
רפואה שלמה!
http://www.sigal-law.co.il/negligence.html
1. רשלנות רפואית
02/04/2012 19:38
אחרי הלידה, דיממתי בלי סוף מהחתך והתפרים, אמרו לי שזה שיגרתי נתנו לי משחה ושלחו אותי הביתה.אחרי שבוע וחצי הגעתי לרופא שלי שקבע שזה שום דבר, ויכול להיות שישרף ויכאב, זה עובר לבד כך אמר.
אחרי חודש הגעתי למיון שם אושפזתי יומיים בשל חום גבוהה כתוצאה מזיהום מאותו חתך ותפר! במיון אמרו לי שהמצב חמור מאוד ואיך הגעתי לזה.
אני חושבת שרופא הנשים שלי נהג בי בזלזול כשאמר לי במילים אחרות "את מפונקת, יש את זה לכולן, זה יעבור לבד". זו ממש היתה הרגשתי!
אני רוצה להגיש נגדו תביעה, כיצד ומאיפה מתחילים!
פשוט חוסר אחריות מצידו לזלזל בכאבי ככה.
מאת: אורח/ת
2. זה ממש מקומם!
10/04/2012 10:51
אני חושבת שאת צריכה לפנות לייעוץ בנושא של רשלנות רפואית עם העניין הזה כי מי יודע איך זה היה יכול להגמר ובכלל יכול להיות שזה עוד לא נגמר ואת יכולה לסבול מקשיים בקיום יחסי מין וכל מיני.. (לא רוצה להלחיץ) אני מצרפת לך פרטים על עו"ד בשם סיגל רייך שמטפלת במקרים מהסוג הזה, יש שם מידע שימושי על רשלנות רפואית.רפואה שלמה!
http://www.sigal-law.co.il/negligence.html
מאת: תותית
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי