פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3
הריון » פורום הריון ולידה » זכויות נשים בהריון » גמלת שמירת הריון- מועסקת בשתי עבודות. הבהרה משאלה קודמת
גמלת שמירת הריון- מועסקת בשתי עבודות. הבהרה משאלה קודמת
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
לפי הבנתי, על מנת שביטוח הלאומי ישלם את הגמלה, צריך שמקום העבודה לא ישלם עבור תקופת שמירת ההריון.
אני הפסקתי לעבוד בשתי העבודות בגלל שמירת ההריון, אך כנראה מקום עבודה אחד ימשיך לשלם לי את השכר שלי למרות היותי בשמירת הריון ולמרות שלא אעבוד, ואילו מקום העבודה השני -שהוא מהווה את הכנסתי העיקרית- לא ימשיך לשלם את שכרי.
האם אני זכאית לגמלה עבור העבודה שלא משלמת לי למרות שבעבודה השניה כן ממשיכים לשלם לי? במענה טלפוני של ביטוח הלאומי אמרו לי שאם עבודה אחת משלמת, אז הם לא משלמים על השניה. הדבר נשמע לי מוזר, כיוון שמקור ההכנסה העיקרי שלי הינו המקום שלא ישלם לי.
אשמח לקבל תשובה.
השבתי לך באופן מלא וממצה בתשובתי הקודמת.
אני מבינה שאולי תשובה זו אינה נוחה או מתאימה לתוכניות :-), אבל זה המצב.
1. גמלת שמירת הריון- מועסקת בשתי עבודות. הבהרה משאלה קודמת
06/03/2011 20:26
אני עובדת בשתי עבודות ואני בשמירת הריון. לפי הבנתי, על מנת שביטוח הלאומי ישלם את הגמלה, צריך שמקום העבודה לא ישלם עבור תקופת שמירת ההריון.
אני הפסקתי לעבוד בשתי העבודות בגלל שמירת ההריון, אך כנראה מקום עבודה אחד ימשיך לשלם לי את השכר שלי למרות היותי בשמירת הריון ולמרות שלא אעבוד, ואילו מקום העבודה השני -שהוא מהווה את הכנסתי העיקרית- לא ימשיך לשלם את שכרי.
האם אני זכאית לגמלה עבור העבודה שלא משלמת לי למרות שבעבודה השניה כן ממשיכים לשלם לי? במענה טלפוני של ביטוח הלאומי אמרו לי שאם עבודה אחת משלמת, אז הם לא משלמים על השניה. הדבר נשמע לי מוזר, כיוון שמקור ההכנסה העיקרי שלי הינו המקום שלא ישלם לי.
אשמח לקבל תשובה.
מאת: אורח/ת
2. המשך תשובה
07/03/2011 10:56
שלום לך,השבתי לך באופן מלא וממצה בתשובתי הקודמת.
אני מבינה שאולי תשובה זו אינה נוחה או מתאימה לתוכניות :-), אבל זה המצב.
מאת: עו"ד ליאת שטיין
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון