פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3ימי חופשה ופיטורין לאחר החלפה בחל"ד
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
אני עובדת בסייט הישראלי של חברה בינ"ל גדולה מזה כחמש שנים ויש לי חוזה קבוע (לא זמני). בשמונה חודשים האחרונים אני מחליפה מישהי בחופשת לידה. כשלקחתי את התפקיד הזה נאמר לי שאני בעצם מוותרת על התקן שהיה לי בתפקיד הקודם והציגו לי שהתפקיד החדש הנו זמני, כך שאם לא תתפנה משרה אחרת אפוטר, למרות שהחוזה שלי הנו קבוע כאמור. אני נמצאת במצב מוזר כי אני לא יכולה "להתקבל" למשרה פנימית אחרת כי אין לי תקן.
לצערי כרגע לא נראית משרה באופק והמנהלת שלי עדכנה אותי שלאחר חזרתה של הבחורה מחל"ד נערוך שימוע וייתנו לי התראה מוקדמת עפי חוק וכמו כן אוכל לנצל את ימי החופשה העומדים לרשותי.
אני מעונינת מאוד להאריך את תקופת ההעסקה היות שייתכן שתיפתח משרה חדשה או יהיו התפתחויות אחרות (למשל אם אכנס להריון).
אשמח להבין האם עליי לדרוש ניצול של ימי החופשה שלי טרם שימוע? מה המשמעות של ניצול ימי חופשה לאחר שימוע או לפני?
תודה
חגית
1. ימי חופשה ופיטורין לאחר החלפה בחל"ד
13/11/2013 21:34
היי, אני עובדת בסייט הישראלי של חברה בינ"ל גדולה מזה כחמש שנים ויש לי חוזה קבוע (לא זמני). בשמונה חודשים האחרונים אני מחליפה מישהי בחופשת לידה. כשלקחתי את התפקיד הזה נאמר לי שאני בעצם מוותרת על התקן שהיה לי בתפקיד הקודם והציגו לי שהתפקיד החדש הנו זמני, כך שאם לא תתפנה משרה אחרת אפוטר, למרות שהחוזה שלי הנו קבוע כאמור. אני נמצאת במצב מוזר כי אני לא יכולה "להתקבל" למשרה פנימית אחרת כי אין לי תקן.
לצערי כרגע לא נראית משרה באופק והמנהלת שלי עדכנה אותי שלאחר חזרתה של הבחורה מחל"ד נערוך שימוע וייתנו לי התראה מוקדמת עפי חוק וכמו כן אוכל לנצל את ימי החופשה העומדים לרשותי.
אני מעונינת מאוד להאריך את תקופת ההעסקה היות שייתכן שתיפתח משרה חדשה או יהיו התפתחויות אחרות (למשל אם אכנס להריון).
אשמח להבין האם עליי לדרוש ניצול של ימי החופשה שלי טרם שימוע? מה המשמעות של ניצול ימי חופשה לאחר שימוע או לפני?
תודה
חגית
מאת: אורח/ת
2. אודה לתגובה :-) (ל"ת)
18/11/2013 23:47
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה