פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3ערעור על דחיית שמירת הריון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
קיבלתי מרופא הנשים אישור רפואי עבור שמירת הריון למשך חודשיים.
באישור הרופא רשם מספר בעיות רפואיות כשאחת מהן הינה סימפיוליזיס.
שמירת ההריון ניתנה בעיקר בגלל הסימפיוליזיס שגרם להחמרה רפואית בבעיות אחרות קיימות אשר בגינן אני מקבלת קצבת נכות.
ביטוח לאומי דחה את בקשתי לשמירת הריון מהסיבה שלא ניתן לקבל תשלום עבור בעיות רפואיות עבורן אני מקבלת קצת נכות.
העניין הוא שהסיבה העיקרית ליציאתי לשירת הריון היא הסימפיוליזיס שגרם לכך שלא אוכל לשבת במשך זמן רב בעבודה או בנהיגה.
אני רוצה לערער לביטוח לאומי ומבקשת לדעת מה כדאי יכול לעזור לי לקבלת אישור לשמירה ההריון. האם כדאי לבקש מכתב הבהרה מרופא הנשים ו/או מהמעסיקה.
כמו כן אשמח לדעת במידה ואחליט האם ניתן לנצל ימי מחלה עבור תקופה זו במידה ולא אצליח לקבל את התשלום מביטוח לאומי.
תודה רבה
שרון
1. ערעור על דחיית שמירת הריון
16/05/2016 19:56
שלום,קיבלתי מרופא הנשים אישור רפואי עבור שמירת הריון למשך חודשיים.
באישור הרופא רשם מספר בעיות רפואיות כשאחת מהן הינה סימפיוליזיס.
שמירת ההריון ניתנה בעיקר בגלל הסימפיוליזיס שגרם להחמרה רפואית בבעיות אחרות קיימות אשר בגינן אני מקבלת קצבת נכות.
ביטוח לאומי דחה את בקשתי לשמירת הריון מהסיבה שלא ניתן לקבל תשלום עבור בעיות רפואיות עבורן אני מקבלת קצת נכות.
העניין הוא שהסיבה העיקרית ליציאתי לשירת הריון היא הסימפיוליזיס שגרם לכך שלא אוכל לשבת במשך זמן רב בעבודה או בנהיגה.
אני רוצה לערער לביטוח לאומי ומבקשת לדעת מה כדאי יכול לעזור לי לקבלת אישור לשמירה ההריון. האם כדאי לבקש מכתב הבהרה מרופא הנשים ו/או מהמעסיקה.
כמו כן אשמח לדעת במידה ואחליט האם ניתן לנצל ימי מחלה עבור תקופה זו במידה ולא אצליח לקבל את התשלום מביטוח לאומי.
תודה רבה
שרון
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון