פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3לידה שקטה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום תיקון חווית הלידה
26/10/2021 9:34
19/10/2020 11:29
05/08/2020 7:40
01/01/2015 13:45
01/01/2015 10:05

מנהל/ת את הפורומים: תיקון חווית הלידה
לפני כשנה עברתי חוויית לידה מסוג "אחר".
הייתי בשבוע 40+3 הגעתי לבי"ח עם ירידת מים זה היה ההריון השלישי שלי היו תנועות ודופק והכל היה מצויין בלילה התינוקת לא הפסיקה להשתולל אמרתי לאחות במחלקה וכל מה שהיה לה לומר לי " כל עוד את מרגישה זה בסדר" לצערי בסופו של יום כלום לא היה בסדר מסתבר שהתינוקת המדהימה שלי ניפטרה בעודה בתוך ריחמי בעקבות קשר אמיתי בחבל התבור היא היתה המון שעות במצוקה ואפילו לא חשבו לבצע לי מוניטור אחד.
היום אני שוב בהריון בתחילת חודש שביעי וכל החרדות האלה צפים לי וזה כאב קשה מנשוא ופחד מאוד גדול.
השאלות שלי:
1. האם יש אפשרות שדבר מסוג זה יקרה שוב (קשר אמיתי בחבל התבור)?
2. האם כדי ללכת ישר לניתוח קיסרי?
3. האם כדי להגיע לחוויה מתקנת אם בכלל יש מה לתקן מכיוון שאני בסופו של דבר קברתי תינוקת ולא יצאתי בידיים מלאות.
1. לידה שקטה
14/09/2010 8:49
בוקר טוב ושנה טובה!לפני כשנה עברתי חוויית לידה מסוג "אחר".
הייתי בשבוע 40+3 הגעתי לבי"ח עם ירידת מים זה היה ההריון השלישי שלי היו תנועות ודופק והכל היה מצויין בלילה התינוקת לא הפסיקה להשתולל אמרתי לאחות במחלקה וכל מה שהיה לה לומר לי " כל עוד את מרגישה זה בסדר" לצערי בסופו של יום כלום לא היה בסדר מסתבר שהתינוקת המדהימה שלי ניפטרה בעודה בתוך ריחמי בעקבות קשר אמיתי בחבל התבור היא היתה המון שעות במצוקה ואפילו לא חשבו לבצע לי מוניטור אחד.
היום אני שוב בהריון בתחילת חודש שביעי וכל החרדות האלה צפים לי וזה כאב קשה מנשוא ופחד מאוד גדול.
השאלות שלי:
1. האם יש אפשרות שדבר מסוג זה יקרה שוב (קשר אמיתי בחבל התבור)?
2. האם כדי ללכת ישר לניתוח קיסרי?
3. האם כדי להגיע לחוויה מתקנת אם בכלל יש מה לתקן מכיוון שאני בסופו של דבר קברתי תינוקת ולא יצאתי בידיים מלאות.
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
תיקון חווית הלידה
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
תיקון חווית הלידה